Urun ozellikleri;
Sensor: PMW3367, optik 100 - 16000 DPI; 1 DPI adımlarla ozelleştirilebilir İletim Hızı: 1000/500/250/125 Hz - 1 Ms Boyutlar: 125.8( U ) x 91.5( G ) x 44.6( Y ) mm Ağırlık: 122 g (kablosuz) Değiştirilebilir baş parmak kısmı 50 Milyon basım omurlu Omron anahtarlar 6 tuş 3 RGB bolgesi, + DPI gostergesi (6 bar ) Kablo uzunluğu. 1.8 m Yerleşik hafıza/profil Urunu, altlığı gibi Adeks'ten indirimde aldım. Siparişimin aynı gunu teslim edildi.
Kutusu, G502 ve Rival 700'e benzer şekilde kapaklı olarak tasarlanmış. İcinde her şey karışmadan yerli, yerinde geliyor. İcinden fare, belgeler, 3 tane değiştirilebilir baş parmak kısmı ve bunları taşıyacak canta geliyor;
Genel olarak bahsedecek olursak avucunuzun icine oturan bir fare. Coğunlukla plastikten oluşsa da kaliteli malzemeler kullanılmış. Yuzeyde mat siyah plastik tercih edilirken, kenar kısımlarda parlak plastikler kullanılmış. Genel olarak estetik ve oyuncu DNA'sı taşıyan bir tasarıma sahip.
RGB bolgeleri guzel konumlandırılmış. Avuc icinize gelen logo kısmı, yanlarda bulunan şerit kısımlar ve on ızgara... Ayrıca burada dinamik renkler kullanılmış. Void RGB ile karşılaştırdığımda, ozellikle renkleri daha net veriyor. Avuc icine gelen logo kısmı biraz ısınıyor, ama rahatsız edecek kadar değil. Ondeki ızgara kısmı ise gercekten agresif bir goruntu katıyor.
Avuc icinizin yukarısında, ek tuşların yanında, DPI gostergesi bulunuyor. Bu G402'den de alışık olduğum ve benim icin onemli bir ozellik. Fakat ne yazık ki RGB değil, sabit mavi...
Fare 6 tuş ile geliyor. Bunların 4'u standart, 2'si ise ek tuş. Ayrıca farenin ust kısmında DPI değişim tuşu mevcut.
Sağ ve sol tuşlar Omron markalı. 50 milyon basım omrune sahip tuşların hassasiyeti yerinde ve tok. Tekerlek G402'ye gore sert, ama ''tak tak'' değil. Uzerinde kaplama hoş bir detay sunuyor.
Farenin baş parmak kısmı değişiyor, ki bu guzel bir ayrıntı. Kullanıcıdan kullanıcıya değiştiği icin pek yorum yapmayacağım
Urunun artıları;
PMW3367 sensor 1'er 1'er arttırılabilen DPI değeri CUE yazılımı Yuzey kalibrasyonu RGB bolgelerinin konumu iyi ve renkleri canlı Değişebilen baş parmak kısmı Orgu kablo Kararında ağırlık DPI gostergesi Omron anahtarlar Eksileri
Logo kısmındaki aydınlatma biraz ısınıyor Eliniz terlerse uzerinde leke kalabilir DPI gostergesi sabit renk Tekerleğinde ''Infinity Roll'' yok Genel anlamda F/P bir urun diyebilirim. Tabii G402'den gecince biraz garipsiyor insan, ama alıştım. Ayrıca ergonomi olarak M65'e gore cok cok daha iyi.
Ek olarak, fareler kullanıcıdan kullanıcıya değiştiği icin, aklınızda kalanları sorun. Zira incelemede fazla detaya girip nesnelliği yitirmek istemedim.
Başka incelemelerde de goruşmek uzre.
İbrahim Zdemir