Merhaba Technopat okurları. Bugun sizlerle Aliexpress uzerinden aldığım ve kablosuz kulaklık deneyimini ucuza sunan Bluedio markasının, T6 modelini inceleyeceğim. İncelememde resim kullanmayacağım cunku resimleri internetten bulabilirsiniz. Burada kendi deneyimlerimi aktarmaya calışacağım. Oncelikle kulaklığın teknik detaylarına bakalım:
Charging Time: 1.5 - 2h Connectivity: Bluetooth Driver unit: 57mm Frequency response: 15Hz~25KHz Impedance: 16ohms Music Time: 25h Sensitivity: 115dB Standby time: 1000h Talk time: 25h
Kutu İceriği:
Kutudan kulaklığın kendisi bir ucu Type-C, diğer ucu ise Type-A olan şarj kablosu ve bir de taşıma cantası cıkıyor. Kutusu beklediğim kalitede değil. Ozellikle T3 modelinin kutusundan sonra firmanın kutu kalitesini duşurmesine uzuldum doğrusu.
Tasarım:
Kulaklığın kafa bandı baskı yapmıyor ve uzun saatler boyunca kullanabiliyorsunuz. Kulaklığın yarısı metal, yarısı plastik. Hissiyat olarak gayet guzel. Ozellikle yan taraflarının kaliteli bir malzemeden yapıldığını soyleyebilirim, kısacası kulaklık sağlam. Ayrıca kulaklık fotoğraflardaki kadar buyuk değil. Rahatca sokakta gezerken takıp muzik dinleyebilirsiniz. Onun dışında kulaklık normal bir ağırlığa sahip, kafanızda bir yuk hissetmiyorsunuz.
Ses kalitesi:
Kulaklık ozellikle basslarıyla on plana cıkıyor. Bassları gercekten harika, sizi tatmin ediyor ama ne yazık ki bunun aynısını tizler icin soyleyemeyeceğim. Tizler biraz sonuk kalıyor. Genellikle tiz ağırlıklı şarkılar dinliyorsanız sizi tatmin etmeyecektir. Ama normal bir kullanıcıysanız, ortalama bir duzeyde tizlere sahip. Ses gayet net ve anlaşılır. Tek sıkıntısı, sesi sonuna kadar actığınızda dışarı cok fazla ses veriyor. Kulağınızın kulaklık pedlerine tam oturduğundan emin olun, 115dB kulak sağlığınızı etkileyebilir. Bu yuzden son ses muzik dinlemenizi tavsiye etmiyorum. Yaptığım testlerde Spotify ve Flac albumler kullandım. Ses kalitesi gayet yeterli.
Sonuc:
Bu fiyata Bluetooth bir kulaklık alıp, boyle bir sonuc almak muazzam. Bass muzik dinlemeyi seviyorsanız ve kablosuz bir kulaklık arıyorsanız tavsiye ediyorum. Normal bir kullanıcıyı rahatlıkla memnun edecek bir kulaklık olduğunu soyleyebilirim.
Artılar:
+Basslar cok iyi, genel ses kalitesi yeterli duzeyde.
+Malzeme kalitesi guzel.
+Fiyat.
+Taşıma kılıfı gonderilmesi hoş olmuş.
+Şarj suresi (Tek şarjla 25 saate kadar muzik dinleyebiliyorsunuz)
Eksiler:
-Yuksek ses seviyesinde dışarı ses veriyor.
-Kutu iceriğinde bir ucu Type-C diğer ucu jack girişli bir kablo olsaymış iyi olurmuş.
-Bazı telefonlarda az ses veriyor. Bluedio bunun yazılımsal bir sorun olduğunu soyledi. Umarım duzeltilir.
İncelememi okuduğunuz icin teşekkurler. Merak ettiklerinizi yorum olarak yazabilirsiniz. Elimden geldiğince cevap vermeye calışacağım. İyi forumlar.
Bluedio T6 İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Bluedio T6 İncelemesi