Kulaklık ozelliklerini teker teker yazmak yerine kendi sitesinin linkini vereceğim.
Trust.com - GXT 383 Dion 7.1 Bass Vibration Headset
Yaklaşık 3 gundur toplamda 24 saati gecen kullanım suremde artılarını ve eksilerini sizinle paylaşmak istedim.
Artıları:
- Sanal 7.1'i başarılı olmuş. Daha oncesinde Gamepower Medusa 7.1'i deneyimlemiş biri olarak Trust bu konuda daha başarılı.
- Bass konusunda fiyatına gore gercekten de başarılı ozellikle Bass seslerde kulaklığın titremesi ayrı bir hoşluk katıyor.
- Aydınlatma konusunda (gerci bu insandan insana farklılık gosterir ama) sade abartısız hafif ve şık bir mavi tonda yanıp sonen aydınlatma kullanılmış.
- Kulaklığı bir cok platformda kullanabiliryorsunuz gerek PC gerek konsolda.
- 7-8 saat kullanımda bile kulağımı acıtmadı, sadece terletti.
Eksileri:
- Kulaklıklar ne yazık ki katlanmıyor bu yuzden uzun sureli kullanım sonrası bi kulaklığı cıkartıyım dediğinizde boynunuzda cok rahat durmuyor.
- Bu bir yazılımsal sorun mu bilmem ama orneğin Youtube'da videoyu sessize aldığımda cok cok hafif bir cızırtı geliyor ama videoyu sessizden cıkartınca cızırtı bitiyor. Bazıları icin bu sorun olmayabilir ama benim gibi duşunenler varsa kucuk de olsa bu bir sorun.
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar merak ettiğiniz sorular varsa gorursem seve seve cevaplarım.
Fiyatının soylemeyi unutmuşum. Ben 2 Ağustos gunu trendyol'dan 240.9 TL'ye aldım. Diğer sitelerde 15-20 TL daha pahalı. Dolar her gecen gun arttığı icin bu acıklamayı yapmak istedim.
Trust GXT 383 Dion 7.1 İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Trust GXT 383 Dion 7.1 İncelemesi