i5-7300HQ 8 GB RAM 1 TB HDD 5400 RPM GTX 1050 2 GB.
GL62M 7RDX-2699XTR-BB5730H8G1T0XX
Windows sağ tık sorununu halleden ve masaustu PC'den vazgecmemi sağlayan @recep Baltaş ustadımıza ayrıca teşekkurler. Bu sorun yuzunden almayacaktım az daha ama son incelemelerinde halledildiğini gordum ve gercekten yok oyle bir sorun arkadaşlar.
Urun fotğrafını atmak isterdim ama telefonda yuzlerce resim var ve iclerinden secmek işkence. :/
Surprizbozan
On inceleme:
GTA 5 ayarları. Texture (bellek yetmiyor belleği gormezden gel yaptığımda oyunda kaplamalar sapıtıyor.
Ekranı IPS panel gibi. Sanki biraz bunalıklık var gibi ama bilemiyorum hic daha once boyle bir laptop kullanmadım yani ne desem yalan olur.
Klavye aydınlatmalı Steelseries. Diğer klavyelerle arasında fark yok gibi.
Bir de 39 TL'ye Logitech fare aldım mis gibi arkadaşlar Steelseries'in 170 TL fiyatlı faresi gibi tuş tıklama hissiyatı var. MSI sitesinde laptopa ait suruculeri bulamadım. HDD icinde ayrılmış olarak geliyor. Normal kullanımda bile klavye ısınıyor. Tek tuş turbo fan var ama kulaklıksız kullanılmıyor kesinlikle. 5400 RPM disk. SSD veya M.2 SATA SSD almak zorundayım yoksa cop bu laptop gercekten acılış sureleri aşırı yavaş
Bir de arkadaşlar bu laptop ile ilgili ekran surucusu falan var mı acaba?
GL62m 7RDX.
@recep Baltaş Ustadım laptop bu linkteki suruculeri destekliyor mu acaba? i7 linkteki ama benimki i5.