Ortalama 1.5 yıldır bahsettiğim dizustu bilgisayarı kullanıyorum. Fiyatı ucuz olmamakla beraber sonuna kadar parayı hak eden bir makine. Herhangi bir FPS, sıcaklık, kasma, yavaşlama, sorunu yaşamadım.
Ozellikle sitesine kayıt olunca 3 aylık daha garanti vermeleri gayet bonkorce. Ve garantide gayet ilgili, temiz, ve "kullanıcı hatası" dememeye ozen gosteriyorlar bu bakımdan bir numara secebilirim.
Lakin ağırlık olarak maalesef biraz ağır fakat caydırıcı şekilde değil. Normal duzeyde bir ağırlığı var.
Sistem Ozellikleri:
Ekran: 17.3" FHD (1920x1080) Yansımasız İşlemci: Intel® Core™ i7-6700HQ (6M Cache, up to 3.50 GHz Chipset: Intel® HM170 Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 Hafıza: 16GB DDR4 Hafıza Yuvası: 2 Slot Maksimum Hafıza: 32GB Hard Disk: 256GB +1TB 7200RPM Optik Okuyucu: DVD Super Multi On Kamera: HD type ([email protected]) Klavye: Programlanabilir Arka Aydınlatmalı Klavye Pil: 6-Cell Li-Ion Guc Adaptoru: 180W adaptor Boyutlar (WxDxH) mm: 419.9 x 287.8 x 29.8~32 Ağırlık: 2.7
Oyun ici:
Oyun icinde CS:GO veya Final Fantasy XIV, World of Warcraft, PUBG tarzı oyunlarda hicbir kasma sorunu veya FPS duşukluğu yaşamadım. Hic duşuk FPS bile yaşamadım. 120'nin altına bile duştuğumu hatırlamıyorum (High veya Ultra ayarlarda).
Sıcaklık:
İlk aldığımda ortalama 1-2 ay aşırı yanma problemi oluyordu. Ardından teknik servise goturduğumde donanımsal genel bir sorun olduğundan bahsedip duzelttiler ve o andan itibaren bir daha hic sıcaklık sorunu yaşamadım.
Teknik Destek:
Teknik destek olarak aşırı iyiler. Anında cozum getirip direk ilgileniyorlar. Ozellikle ilk aldığımda kazandığım urunler beni baya mutlu etmişti.
Arkadaşlarıma, abime bu urunu cok tavsiye ettim, ki coğu almak uzere, alacak ve pişman olacaklarını pek duşunmuyorum.
Acıkcası urunu alırken bu fiyata değer mi diye cok duşundum. Ama kullandıktan sonra fark ettim ki alabileceğimin en iyisini almışım. Hani bir muhabbet vardır "bu paraya kasalı 2 kat dizersin.". Emin olun bunu curuten şey MSI markasıdır.
İncelememde herhangi bir hata gorduyseniz kusura bakmayın. İsteğe bağlı başka şeyler de ekleyebilirim.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim.
İyi oyunlar, forumlar dilerim.
CPU-Z Testleri: