Birkac fotoğraf cektim ancak urunun sitesinde yeterince ve kaliteli fotoğraflar olduğunu gorunce onları yuklemekten vazgectim.
Detaylı bilgi, fotoğraflar ve makro programını indirmek icin buraya gidebilirsiniz.
Neden bu fareyi tercih ettim?
Fare ve mousepad icin toplamda 50 ₺ civarı butce ayırmıştım. Bu fiyata daha iyisini bulamadım. Hepsiburada'da indirimdeydi zaten o zamanlar.
Herkes Logitech G300s oneriyordu. Ancak hem butcemi aşması (2 katı fiyat), hem daha kucuk olması ve surekli gittiğim bir internet cafede o fareyi kullanmam ve pek memnun kalmamam nedeniyle başka urunlere yoneldim.
Teknik Ozellikleri:
› 7 programlanabilir tuş
› Profesyonel kullanıcılar icin tasarlanmış ergonomik dizayn
› 4 kademeli ayarlanabilir DPI (800/1600/2400/3200)
› Yenilikci profesyonel AVAGO 5050 chipset
› Işıksız gaming sensor
› Konforlu kullanım icin kaucuk kaplama yuzey
› Sayfalar, Fotoğraflar ve bazı ozel uygulamalar icin ileri ve geri butonları
› 5 farklı oyuncu profili oluşturma imkanı
› Manyetik koruma halkalı ve altın kaplama uclu USB Kablo
› Surucu kurulumu gerektirmez
7 adet programlanabilir tuşu var ancak mouse tekerleğinin arkasındaki iki tuş programlanabilir değil. 8 ve 9. tuşlardan bahsediyorum:

Onlar da programlanabilir olsa cok işlevsel olabilirdi. Soldaki iki tuş cok işe yarıyor, surekli kullanıyorum.
Programda 5 farklı oyuncu profili oluşturulabiliyor.
4 kademeli DPI ayarı var. (800/1600/2400/3200) Bunu ortadaki (8 numaralı) tuş ile ayarlayabiliyoruz. Ancak o an hangi DPI ayarının gecerli olduğunu oğrenmek icin bir işaret bulunmuyor veya ben keşfedemedim. Deneyerek bulmak zorundasınız.
Farenin ışıklandırması cok havalı. Surekli renk değiştiriyor (Kırmızı, mavi, lacivert, mor, yeşil). Ancak bunu herhangi bir renkte sabit tutmak veya kapatmak da mumkun değil. Bu durum biraz can sıkıcı cunku okula falan goturmeye cekiniyorum dikkat cekebileceği icin.
Mouse tekerleği ilk başlarda beni biraz korkutmuştu. Hafif bir gıcırtı vardı ve bir sure sonra bozulacakmış gibi bir his veriyordu. Ancak 3 aylık kullanımda herhangi bir sıkıntı olmadı, sorunsuz calışıyor.
Mousepad 30 x 25 cm boyutlarında. Uzun kullanımda terletme ihtimali var onun dışında gayet iyi. 50 ₺'ye mouse + mousepad alıyorsunuz sonucta.
Mouse boyut olarak beni tatmin etti. Elim biraz buyuk olduğu icin kucuk fareleri kullanmayı sevmiyorum. GX6 Pro'nun boyutu ne buyuk ne kucuk, ortalama diyebilirim.
Genel olarak beğendiğim ve beğenmediğin yanları:
+ Fiyat/performans urunu
+ Ergonomik ve şık
+ 3200 DPI
- Renk değişimini kontrol edemiyoruz.
- Hangi DPI ayarında olduğumuzu gosteren bir işaret yok.