Yepyeni inceleme videosu ile sizlerleyim. Bugun Cooler Master MasterPulse Bass-FX profesyonel oyuncu kulaklığını sizlerle birlikte inceleyeceğiz.
Kulaklığı yaklaşık 2 aydır surekli olarak kullanmaktayım. Ozellikle oyunlarda bana yaptığı katkılar daha ustun başarılar almamı sağladı. Rakiplerime karşı artık daha dikkatli olabiliyorum ve hangi yonden bana doğru yaklaştığını anlayıp kendisini avlıyorum.
Kulaklığın en guzel taraflarından birisi rakibinizin tam yon olarak nereden geldiğini direkt size bildirmesi. Acıklık getirirsem, bazı kulaklıklar da sadece sağ, sol, ileri ve geri olarak ses veren ceşitler var. Ama bu kulaklıkta direkt yon tarifi verebiliyorum. Capraz yonler dahil. Ozellikle CS:GO ve PUBG tarzı oyunlarda cok işime yarıyor. Almadan once İnternette araştırma yapmıştım. Mikrofonundan cok şikayet vardı. Yıllardır Cooler Master urunlerini kullanan birisi olarak guvenerek urunu aldım. Aldığıma kesinlikle pişman olmayıp internetteki yorumların yanlış olduğunu, alan kullanıcıların ayarlarında veya urununde sıkıntı olduğunu anlamış oldum. Kulaklığın videoda bahsetmediğim artı bir yonu daha var. Kulaklığımızı telefonunuza bağlayıp muzik keyfi yaşayabilirsiniz. Ama dışarıda kullanımı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem daha cabuk yıpranma ve eskime olacak hem de etrafınızı rahat duyamama durumu olup ceşitli sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Elimden geldiği kadar net duzgun bir şekilde urunun ozelliklerini sizlere aktarmaya calıştım. Atladığım, merak ettiğiniz kısımlar olursa sorabilirsiniz. Herkese keyifli seyirler.
Cooler Master MasterPulse Bass-FX kulaklık incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Cooler Master MasterPulse Bass-FX kulaklık incelemesi