(Temsili Resim)
-----------------------------
Oncelikle merhabalar, bu benim ilk urun incelemem, acemiyim hatalarımı mazur gorun lutfen.
-----------------------------
Bu konuda sizlere Bim'den 2 gun once almış olduğum SteelSeries Rival 110 mousenin kutu acılımını ve incelemesini yapacağım. Urunu 70 TL gibi baya uygun bir fiyata aldım.
----------------------------
Oncelikle kutunun dıştan gorunuşunu sizlerle paylaşayım.
Kutuyu actığımda oncelikle ''Product Information Guide'' kullanım kılavuzu karşımıza cıkıyor.
Daha sonra mousenin olduğu bolum geliyor fakat ben bu bolumu hic estetik bulmadım. Mouseyi cok iyi oturtmuşlar yani kaliteli bir paketleme var ama gorunum olarak beğenmedim.
Kutuyu actım ve mouseyi icinden cıkarttım ilk defa SteelSeries bir mouse sahibi oldum. Acıkcası ilk izlenimim ve ele verdiği his cok hoş.
Mouseun teknik ozellikleri.
-Ozellikler-
-Sensor Adı SteelSeries TrueMove1
-Sensor Tipi Optik
-DPI 200 - 7,200 DPI, 100 DPI'ya Kadar Hatasız İzleme
-IPS 240, SteelSeries QcK MousePad Yuzeyinde
-İvmelenme 30g
-Yenileme Hızı 1ms
-Donanım İvmelenmesi Yok (Sıfır Donanım İvlenmesi)
Sağ ve sol tarafta elimizin kaymamasını ve rahat etmesi icin guzel bir doku kullanılmış. Ayrıca sol tarafta 2 adet fonksiyonel tuş bulunmakta.
Oyunlarda makro kullanımında kolaylık sağlayacaktır. Mouseda hem logoda hem de tekerleğinde RGB aydınlatma mevcut. SteelSeries Engine uygulamasından ayarlama yapabilme imkanı var. Donanım tarafında ise TrueMove 1 sensor ve 200 ’den 7,200 CPI kadar bir hıza sahibiz.
Birkac resim.
Teşekkurler. Yararlı bulduysanız ve hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın.