Oyun Oyna Eğlen Para Kazan
1. sabit link
Oyun oynarak para kazanmak artık mumkun. Yıllarca babalarınız belki de size ah keşke oyun oynayarak para kazanılsaydı o zaman bu performansınla zengin olurdun gibi sozler soylemiş olabilir artık bu mumkun
Uye ol

Oyunu kısaca tanıtmadan once oyunun eRepublic tarzında olduğunu soyleyebilirim. Bu oyunu oynayanlar varsa eğer aranızda sisteme cok fazla yabancılık cekmeyeceksiniz.

Oyun sanal bir dunyayı icerirken , kendi şirketinizi kurabilir , hukumette gorev alarak ulkeyi yonetebilir , buyuk bir general olabilirsiniz. Tum bunları yaparken aynı zamanda oyunda kazanacağınız paraları ve altınları da gercek paraya donuşturme şansınız var.

Oyunun ne yazık ki turkce dil desteği yok ingilizce bilmeyenler icin başlangıcta biraz karışık gelebilir ancak sistem gercekten cok kolay. Dileyenler oyundan ozel mesaj yolu ile veya bu siteden benimle iletişime gecebilir destediğimi alabilir.
Uye ol
Oyunda ilk gun yapmanız gereken daha doğrusu benim onerdiğim başlangıc 10 kere savaş antrenmanı yapıp bir kerede işte calışmanız bu sayede başlangıc icin bir miktar para kazanacak ve stratejinizi buna gore belirleyeceksiniz.
Yapmamanız gereken tek şey ise şirket acmak olacak (oyuna başlarken 2 ucretsiz şirket acma hakkına sahip olacaksınız bu kullanıcıların acele ile şirket acmasına neden oluyor ancak gerekli sermaye olmadığından olumsuz bir girişim ile sonlanıyor)

Oyundaki diğer detayları gunler gectikce bana sorabilir istediğiniz kadar yardım alabilirsiniz. Şimdilik ilk acılışta yanlış yapmamanız icin gereken şeyleri yazmak istedim.
Buraya tıklayarak uye olabilirsiniz