Bildiğiniz uzere Sony kulaklık alanında ilerde ve onde gelen bir firmadır. Yaptığı coğu kulaklık modeli ile kullanıcılarını mutlu eden Sony cıkarmış olduğu WH-CH700N isimli kulaklığı ile benim ilgimi cekmiş ve almamı sağlamıştır. Oncelikle kulaklığı Heathrow hava limanından aldığımı belirtmek isterim. İngiltere deki coğu elektronik mağazanın fiyatından daha ucuz. Fiyat olarak 80 Pound. Benim kanaatimce coğu fiyat olcusundeki kablosuz kulaklıklardan daha iyi performans vaat ediyor. Bu arada 3 farklı renk ile geliyor. Bunlar siyah, gri ve mavi.

Kutu İceriği:
Kulaklığı kablolu kullanmak icin 1 metre uzunluğunda kablo. Kulaklığı şarj etmek icin Micro-USB

Ozellikler:
35 saate kadar varan kablosuz deneyimi. NFC teknolojisi. Telefonunuzun NFC desteğini actıktan sonra sol kulak kupasına dokundurarak telefonu eşlemek. Bana gore fazla gereksiz bluetooth duruken. Aktif Noice Canceling ozelliği. Quick Charge desteği ile 10 dakika şarj ile 1 saatlik yuksek kalite muzik dinleme keyfi. Siri, Google gibi sesli yardımcılar ile calışma. 10-15 metre arası kesintisiz iletişim. duvarlar haric cunku bulunduğum odadan cıkıp iki oda ileriye gidince kesilmeler başlıyor. Uygulamayı ''Sony Headphones Connect'' indirirseniz cok sayıda ayar yapmak mumkun. Artı noktaları:
Kulak yastığı cok başarılı. Uzun kullanımda kafamda herhangi bir ağrı yapmadı. Bass konusunda gayet başarılı. Uygulaması ile cok sayıda ayar yapmak mumkun. Gayet hafif. 240 gram civarı. Eksi noktaları:
Ne yazık ki 80 Pound. Gunumuz kuru ile 670 Turk Lirası. Bu kulaklık Turkiye'de 800 Turk Lirasına satılıyor... Sonuc olarak kulaklık gayet başarılı tek sıkıntısı ulkemizdeki fiyatının yuksek olması ve bana gore guzel ses ve rahatlığa sahip olması beni mutlu etti.
Bu arada bu benim ilk incelemem umarım guzel olmuştur. Resimleri ceviremedim kusura bakmayın.
İyi gunler ve forumlar...