Merhaba dostlar.

Bunu buraya atmamdaki amac belki almak isteyen olur, belki buradan bakıp bir fikir sahibi olabilir diye.

Bu urunu yaklaşık 1 ay once ₺220'ye Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Ve şu an daha yuksek fiyattan satılıyor dolar yuzunden. Şu kısımdan urunun siyah modeline ulaşabilirsiniz:

Vatan Bilgisayar - JBL T450BT Siyah Kulaklık
Ben siyah olan modelini tercih ettim gayet şık ve guzel gozukuyor.

En buyuk ve haliyle bu şekilde gozukuyor gayet sade ve guzel bir tasarımı var. En buyuk avantajlarından biri ise cok ufak bir hale burunebiliyor olması. (Yani katlanabilir olması.)
Bu ozelliğiyle taşınması oldukca kolaylaşıyor. Ama keşke yanında ufak bir taşıma cantası ile gelseydi cok guzel olurdu.

JBL gercekten guzel bir iş cıkarmış ortaya ama memnun olmadığım 1-2 yonu var.

Kulak kısmına denk gelen padleri rahat olabilir ama kısa surede terden dolayı yıpranabilecek bir yapıda. Daha sağlam yapılabilirdi. 1 aydır kullanıyorum henuz bir sıkıntısı yok ama yıpranacağı aşikar.

Ses kalitesine gelecek olursak iyi bir sıkıntısı yok. Kulaklık kulağınızda iken cok yuksek seste dışarı ses veriyor ama aman aman bir ses değil.

Diğer bir onemli konu ise bataryası ve şarjı yani. Şarjının %100 olması yaklaşık 1 saat suruyor gayet makul bir sayı. Şarjı ise yoğun kullanmazsanız 1 hafta (belki daha fazla), yoğun kullanımda ise en az 3 gun gidiyor. Tabii bu benim deneyimlerime gore.

₺220'ye elbette değer ama doların artmasıyla beraber ₺320 gibi fiyatları bulmuş durumda ama HB ve Gittigidiyor gibi sitelerde daha ucuza bulabileceğinizi duşunuyorum.

Merak ettiğiniz bir şey olursa elimden geldiği kadar yorumlarda yardımcı olurum, inceleme eksik olabilir kusura bakmayın ilk incelemem