Cihaz 1920x1080 cozunurluk ve 72 Hz sunmakta. 4 ms tepkime suresi bulunan cihaz FreeSync ozelliği barındırmakta. Kutusundan maalesef HDMI kablosu cıkmamakta. Bence bu cok buyuk bir eksiklik.
Mağazada cok kucuk dursa da eve getirdiğimde devasa bir şey olduğunu anladım. İlk kullanımımda gozlerimi bayağı ağrıttı. 19.5"ten 24" monitore gecince normal bir durum.
Curved olması gercekten buyuk bir avantaj. Oyunlar daha derin geliyor ve anı daha iyi yaşatıyor. Elimde HDMI kablosu olmadığı icin 72 Hz'i deneyemedim.
Monitorun sol ve alt bolumunde canımı sıkan bu şekilde ufak siyahlıklar var. Ya ben ayarlayamadım ya da panel bu şekilde. (Bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim. Vatan'daki arkadaşlar getir bakalım ilk kez boyle bir şey gorduk dedi. Olmazsa garantiye gondeririz dedi gozumu korkuttular.)
Cihazda bir HDMI, bir VGA, kulaklık cıkışı ve guc girişi mevcut. Sanırım haporleri yok. Olsa da kullanmayacaktım zaten.
Genel olarak bakarsak:
VA panel olduğu icin muhteşem renk kalitesi ve Curved ozelliği ile derin goruntu her yonden muhteşem bir deneyim sunuyor. Alacak arkadaşlara inşallah yardımcı olur. Merak edilen bir şey olursa gorur gormez doneceğim.
Almamda yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkurler.
@gcN @Jira @İbrahim Zdemir