Merhabalar , başliktada belirttiğim gibi acil nakite ihtiyacim olduğundan dolayi toplu bir şekilde elimde ne var ne yok satiyorum.

Dailymotion sistemim : Official kanal'a otomatik upload eden bot + Publisher sistemi eklenti ile otomatik siteye ekleyen bot ve site ( Notube.net ) Gunluk şuan 1.5$ kazandırıyor.
Film sitesi : Fullhdfilmtr.com' domain adresi , lisansli tema + icinde mevcut olan bot ve optimize edilip tanıtım yapılmıştır.
Yemek tarifi sitesi : E-yemektarifi.org ozel bot yazdirilmiştir ama sağlık nedenlerimden dolayi ekleme yapmadim.
Habersitesi : 7haber.org - aylık 10k aranması mevcut ; lisanslı tema ve otomatik botextra botu 2.5 aylık kullanıcı adıyla beraber verilecektir.
Oyunsitesi : Javaoyun.net İcindeki tema lisansli ve bot'a sahiptir zaten alan kullanıcı hem botextradan ekleyebilir.
Yemek tarifi sitesi : Damaktarifleri.com , 4 5 aydır acık sitedir konu başlıkları ve yazıları ozgunleştirilmiştir.
Oyun sitesi : Eliteoyun.com - oyunların acıklaması ozgunleştirilmiştir temasını değiştirebilirsiniz.

Yanında verilecek domain listesi :
Newfilmtrailers.net ( Film fragmanlari ) IHS Firmasında
Watchfilmsonline.net ( Online film sitesi ) IHS Firmasında
Facebookpost.com ( Facebook postlari icin yapılandırılabilir bir proje panel sahipleri icin ) IHS Firmasında
KpssSinavSonuclari.net ( Kpss sinav sonuclarini yapilandirabileceginiz bir proje ) IHS Firmasında
Musallat.org IHS Firmasında
***.in IHS Firmasında
H01.org IHS Firmasında
Ajans.us ( Ajanslarla ilgili yapilandirilabilir bir firma projesi ) Godaddy Firmasında
Aseo.biz ( Seo calişmalariyla ilgili ) Godaddy Firmasında
Emsa.us ( Sanayisel olarak almiştim ama zamansal değerlendiremedim ) Godaddy Firmasında
Hayat.us ( Hayatla ilgili yazılar ve guzel sozleri icerebilecek ve hayata dair hikayeler icin bir proje yaşanmış hikayeler ) Godaddy Firmasında
Internetsim.net ( Mobil internet icin yabanci icerik olarak yapılandırılacak bir projeydi ) Godaddy Firmasında
Smoosh.org ( Video sitesi , funny - vine , epic vs.vs. hepsini iceren bi proje ) Godaddy Firmasında
Kisiselizm.com ( Kişisel gelişim ve psikolojik , felsefik bir proje idi ) Godaddy Firmasında
Aiget.net ( Online alişveriş icin e-ticaret sitesi gibi proje ) Godaddy Firmasında
Asce.info ( 33k aranması var valutesi 1,700 $ olarak gorunuyor ; valuate.com'da ) Godaddy Firmasında
Arap.us ( Arapca film , muzik ve arap tarihini iceren bir proje icin alinmişti ) Godaddy Firmasında
Autumnal.net ( Sonbahar modası icin alınmıştı ingilizce icerik projesi ) Godaddy Firmasında
Semazen.us ( Semazenlerimiz icin bir proje ) Godaddy Firmasında
Yalan.us Godaddy Firmasında
Karamsar.org ( Karamsar , psişik yazı ve hikayeler icin yapılandırılacak bir proje idi ) Godaddy Firmasında
Moview.org ( Film sitesi icin alınan bir proje ) Godaddy Firmasında
Yanliz.org ( İtiraf sitesi icin bir proje ) Godaddy Firmasında
Gameportal.us ( Yabanci oyun sitesi , 6k aranması mevcut aylık ) Godaddy Firmasında
iscibulmakurumu.com , net , info ve co ( Kariyersel olarak yapılandırılacak bi proje idi , elaman arayan kişilere yonelik bir proje idi ) Godaddy Firmasında
Sefil.org Godaddy Firmasında
iul.me Godaddy Firmasında
Suistimal.net ( İnsanların yaptıkları hatalar ve ozgun yazılarla derecelendirilecek bir proje yada forum portali icindi ) Godaddy Firmasında
Merhametsiz.com ( Merhamet , sadakat vs. hikaye sitesi ) Godaddy Firmasında

62k Facebook sayfası / Asistyla - organik ve aktif.
90k Galatasaray sayfası , organiktir reklamlarla kasılmıştır.

Butun herşey dahil domain vs. hepsini : 2500 TL'ye satıcam ciddi alıcılar iletişime gecsin lutfen.
İletişim icin : 0542 490 0707