Huawei tabanlı olan Honor 9 Lite cıhazını kullanma tecrubem oldu. Siz de gormuşsunuzdur fiyatıyla one cıkan bir cihaz oldu ve cok ses getirdi. En son bir market zincirinde satışa cıktı ve urunler anında satıldı. Ben urunu daha once temin etme fırsatını yakalamıştım. Urunu kullandım inceledim hatta video iceriği urettiğim platformumda da paylaştım. Birde kısaca yazıya dokmek istedim. Ulkemizdeki fiyat artışları kurun surekli değişmesiyle haliyle değişmekte. Bu cihazın en buyuk ozelliği fiyat performans cihazı olması. Fiyatına gore verdiği performans rakiplerini geciyordu. Tabiki şunu da soylemek gerekirse performansı cok iyi demem doğru olmaz. Ozellikle grafiği cok kullanan oyunlarda FPS duşukluğu yaşatıyor. Ama dediğim gibi fiyatına gore verdiği performans gayet yeterli. Onun dışında Slo-Mo ve optik goruntu sabitleyici olmaması buyuk eksikler arasında bulunuyor. Ama portre modu gayet guzel calışıyor. Parmak izi okuyucusu cok hızlı. Şarjı da bir gun rahat cıkarıyor. Video izlerken de ekran cozunurluğu gayet yeterli ve FHD+ olmasi da guzel. Cihaz hakkında size fikir vermesi icin bu konuyu actım. Umarım faydası olur. Siz de bu konunun altına cihaz hakkındaki duşuncelerinizi yazabilirsiniz.