Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda araştırıp bulduğum on numara bir ptp sitesini tanıtıcam sizlere. Sitemizin adı CPMBUX. Sistemimiz bir ptp sitesi ve diğer ptp sitelerine oranla daha fazla veriyor. 1 gunluk deneme surecinin ardından kolayca 1$ yaptım ve sizlere burada anlatacağım. Siteden odememi de aldım. Odeme kanıtıyla birlikte sizlere konuyu anlatacağım. Daha fazla uzatmadan konuya geciyorum. Sistemimizde genel olarak jingling ve hitleap kullanacağız. (Bunun sayısını artırabilirsiniz.)

Referans Linki :
CPMBux.com

Normal Link : CPMBux.com

Hitleap Referans Link : HitLeap - The Quality Traffic Exchange
Normal Link : HitLeap - The Quality Traffic Exchange

Jingling Download : ?????????,?????,???????,???,???,???,???,????,????, ????,????
1-Siteye verdiğim linklerden uye olun.
2-Aktivasyon aşaması 1 gunu bulabiliyor. Hesabınız aktive olana kadar bekleyin. E-mailinize aktive olduğuna dair e-posta gelecektir.
3-Aktive olduktan sonra siteye girin. Sol tarafta "Affiliates Codes" bolumune tıklayın.
4-Acılan sayfada altı cizili linki kopyalayın ve jingling, hitleap gibi sitelere yerleştirin. Ve kazanmaya başlayın.

Nasıl para cekeceğiz? : Arkadaşlar sol tarafta "Cashout" bolumune tıklayın. "Cashout to:" bolumunde "Paypal"ı secin. Daha sonra "Account ID" bolumune gelin ve paypal adresinizi yazın. ODEMELER HER PAZARTESİ YAPILACAKTIR.

KANIT

Video rehber ve daha fazlası icin : parakuyusu.blogspot.com