Oncelikle herkese merhaba; Ekran kartım başlıkta belirtildiği gibi Asus'un guzel ekran kartlarından biri. Kendi oyun testlerimde gercekleştirmiş olduğum incelemelerimi burada bulabilirsiniz.

Ekran kartını alalı bayağı oldu (1 seneden az) orta halli geliri olan bir babanın oğluyum. Ucuz ve yuksek performanslı bir kart arıyordum. Dolar tabi aldığım zamanda 3.43'du. Beğenerek aldım. Liste halinde artılarını ve eksilerini yazacağım.

Artıları:
1. Otomatik OC ozelliği var.
2. Sessiz mod var. Bu ozellikle benim işime yarayan bir ozellik. Okuldan saat 6'da eve geliyorum. YKS sınavı nedeni ile okul bunyesinde kurslara kaldığım icin gec geliyorum. Odevlerim de maalesef geceye kalıyor. Gece evde olum sessizliği olduğu icin bu sessizliği bozmak istemiyorum. Anlayın artık ne kadar sessiz olduğunu.
3. Yuk altında en fazla gorduğu sıcaklık 34 derece boşta 21 derece. Tabi ortam sıcaklığın bağlı.
4. Oyunlarımda sıkıntı cıkarmıyor. GTA 4'de full grafikte hafif ağlıyor ama tertemiz calışıyor. Euro Truck' ta full gafiklerde de bir sıkıntı yok, War Thunder, World Of Warships gibi oyunlarda full grafikte hic bir sıkıntı cıkarmıyor.
5.Muşteri temsilciliği 1 numara. Abiciğim karşınızda malının arkasında duran adamlar var.

Artıları tespit buldukca arttıracağım.

Eksileri:

1. Aktif donuşturucuye ihtiyacın var. VGA, DVI icin tak calıştır yok. Zaten VGA girişi yok. DVI girişi aktif olmalı.
2. Cift fan olduğu icin bayağı toz topluyor. Temizlemesini biliyorsan (bilmeyen dokunmasın) temizle 4 ayda bir net kece gibi bir şey birikiyor.
3 Kart cok ince, ufak bir yanlış harekette kartı kırabilirsiniz.
3. Menu ayarları bilmeyen kullanıcı icin cok tehlikeli, voltaj arttırma vb. var. Denemeyin.

Genel olarak memnunum. Hem odev yapıp biraz canın sıkılınca oyun oynayayım diyorsan al kardeşim bunu. Ama sadece paso oyun oynayacaksan (ağır oyunlar icin gecerli) alma derim. Alınca da gelip buraya, ya kardeşim sen boyle demişsin falan da demeyin. Sorumluluk size ait. Sorularınızı bildiğim kadarı ile cevaplamaya calışacağım. He bir de cozunurluk 3200x1800'e kadar ayar yapılarak arttırılıyor.