Oncelikle urunumu bir kac hafta once aldım. Alırken aşırı şanslıydım sanırım indirime denk gelmişim fiyat konusunda makul bir fiyata aldım. Ardından koştur koştur eve gelip bilgisayarımdaki eski ekran kartımı (ATI Radeon HD6950) cıkarttım. MSI 1050Ti taktım. Zaten kutu icerisinden cıkan CD ile programlarımı kurdum. Guncelleme falan yaptı derken bilgisayarım gozume farklı gelmeye başladı. Zaten elimde gamer kasa varken bu ekran kartınında LED lambalı oluşu beni baya sevindirmişti. Ayrıca soylemeden edemeyeceğim MSI gercekten muthiş bir paketleme yapmış acarken helal olsun dedirtiyor adama buradan tebrik ediyorum.

Urunu Değerlendirirken şoyle bir maddeleme yapmak istiyorum;

+Performans ve dış gorunuş olarak kesinlikle mukemmel
+Kendi programları oyun ici oyun dışı olsun kullanışlı ve işe yarar şeyler
+Dayanıklılık acısından yorum yapmam icin erken cunku yeni ama dayanıklı gorunuyor
+ Performans olarak oyunlarda eski ekran kartıma oranlar 60 FPS arttı ki bunu PUBG icin soyluyorum
+COD WWII olarak high ayarlarında oynatıyor bana ve 90-80 civarlarında fps
+GTA V olsun zaten higher diyeyim.
+The Division oyununu severim ondada high ayarlarında oynayabiliyorum rahatca

Şimdi gelelim eksik yonlerine;
-Bence fiyat olarak insanları cekmek icin indirim olayını yada fiyatını duşurebilirler
-Ekran kartlarında sıvı soğutma donemine yavaştan el yakmayan cinsten geciş olabilir

Arkadaşlar duşunen varsa alıp almamayı benim tavsiyem alacaksanız kesinlikle MSI oneriyorum. Ben şahsen anakartıma kadar MSI yapıcam Gorunuş meraklısıyımdır. Bu yuzden performans olarak da dikkatimi ceken bir marka. Sizlere ornek olsun amacıyla sizlerden biri olarak yorum yapıyorum. Şimdiden teşekkurler iyi gunler arkadaşlar...