ZANOX - SATIŞ ORTAKLIĞI
✖Merhaba arkadaşlar bugun sizlere benim blog sayfam icin kullandığım ciddi anlamda adsenseye rakip olabilecek ve hatta eğer iyi bir hit alan siteniz varsa adsenseden kat kat daha fazla para kazanabileceğiniz bir sistemi anlatacağım elimden geldiğince .)
✖Coğu arkadaş belkide bu sistemi kulanıyor bazılarımızda biryerlerde duymuşuzdur muhakkak, işte bu sistemin adı zanox - satış ortaklığı .. Yani adsensede gosterim ve tıklama başı maliyet ile kazanırken bu zanox tada yine tıklama başı maliyet ve eğer reklamımız bir urune yonlendiriyorsa o urunun satışındanda komisyon olarak kazanc sağlamış oluyoruz arkadaşlar.Bu zanox alman firması olup google kadar olmasada koklu ve guvenilir bir firmadır arkadaşlar . Odemeleri kesinleşmiş 25 Euro limiti aşınca belirttiğimiz banka hesabına yapıyor ! Ben daha yeni sayılırım odeme almadım alınca yine burada paylaşırım .) Bu satış ortakları arasında 100 den fazla turk şirketler var ttnet,media markt,teknosa,gittigidiyor,ciceksepeti vs .
✖Sizlerede tavsiye etmemdeki en buyuk etken 500-600 hitli blog sayfamdaki adsense reklamları ile 1 ayda 6 tl kazanırken aynı sayfa uzerinden hem adsense reklamları hemde zanox reklamları paylaşarak yaklaşık 20 gunluk zanox kazancımın 24 tl olmasıdır arkadaşlar .
✖Gorulduğu gibi bir tabloyla karşılaşabileceğimi bende hic tahmin etmiyordum ama arkadaşlar umduğumdan cok daha iyi bir kazancla karşı karşıya kaldım ve sistemi az cok sizlere tanıtmak istiyorum ..
✖Siteye uye olduktan sonra (aşağıda linki paylaşacağım)istediğmiz şirkete başvuruda bulunabiliriz . Başvuru onaylanma sureci şirketten şirkete değişmekte arkadaşlar 1 gunde onaylayanlarda varken 3 haftadır onay beklediğim şirketlerde var. Ornek olarak ciceksepeti verileri aşağıdaki resimdeki gibi arkadaşlar..
✖Programa kabul edildikten sonra soldan afişler ve linklere tıkladığımızda sitemize yerleştireceğimiz reklam alanlarına ulaşmış oluyoruz ve oradan hoşumuza ve sitemize uygun olanın kodunu alıp html olarak sitemize reklam alanımıza ekliyoruz arkadaşlar ..
✖Daha sonrası ise bizlere geriye arkamıza yaslanıp reklamlara tıklanması ve reklamlarımızın uzerinden urunlerin satın alınması kalıyor arkadaşlar ..