Arkadaşlar Sistem Basit Hit Gonder Kazan Sistemi Siteye Uye Olduktan Sonra Giriş Yapıp " PTP links "
Alanından Hit Gonderebileceğiniz Siteleri Veriyor 3 Adet Link Veriyor İstediğinizi Kullanabilirsiniz İsterseniz 3Nu Aynı Anda Kullanabilirsiniz.Sıkıntı Cıkmaz.Refimden Uye Olanlara Sorunlarında Yardımcı Olacağım.Odemeyi Paypal İle Her Pazartesi Yapıyorlar.1000 puan = 1$ Ediyor, 250 Puan 0.25$ Ediyor Zaten Minumum Odeme 0.25$.Ben Son Odeme Talebimi 13.03.2014'te Yaptım Vede 16.03.2014'te Odeme Geldi.Şimdi Bakiye Kasıyorum Toplu Cekecem Paramı.Ayiretten Ref Sistemindende Para Kazanıyorsunuz.
En Son Aldığım Odeme Kanıtı :

StromPtp Uyelik İcin Linkler :
Refli Link
Refsiz Link
Hit Gondermek İcin Kullanabileceğiniz Siteler:
1.Hitleap
Hitleap İle 1.500 Dakika İle 0.25-0.85$ Kazanabiliyorsunuz Bu Ptp'Sitesinin Verdiği Krediye Gore Değişiyor Tabi Ben 1.500 Kredi İle 1.50$ Aldığımda Oldu.Hitleap'A Uye Değilseniz Lutfen Hitleap Sitesine Ref linkimden Uye Olun.
Hitleap Ref: HitLeap - The Quality Traffic Exchange
Hitleap Refsiz: HitLeap - The Quality Traffic Exchange
2.Jingling
3.Liuliangba
4.Socialtakipci
Onerim Hitleap Kullanmanızdır,Diğer Hit Sitelerini Bağzen Kabul Etmeyebiliyor ( Cin,Japon Hitlerini ) Başka Hit Gonderebilecek Sistemler Varsa Paylaşın Hem Sizin Ref Linkinizi Ekleyelim Hemde Bizde Faydalanalım.Ptp Sitemiz Hafta Sonu Biraz Daha Az Kredi Veriyor Ama Genede İdare Eder,Bide Link Kısılatma Sistemleri İlede Ptp'Nin Verdiği Linkleri Kısaltarak X2 Yapabilirsiniz.Yani Hem Ptp'den Hemde Link Kısaltma Sisteminden.