Arkadaşlar bu konuyu acıyorum cunku dun bir konuya attığım mesajdan sonra pm kutum dolmuş baktım ki herkes bu konu icin ac bende boyle bir konu acayım dedim ben yaklaşık 3 aydır blogger uzerinden nasıl kazanırım diye araştırıyorum ve icinde icerik bile olmayan bir blogdan dun 3. haneye tek hane kalalık bir kzanc sağladım Bu hic zor değil tabi ama benim icin zorlu bir surecti bu yontemleri keşfetmem 3 ayımı aldı oğrenciyim ve malum olduğu gibi oğrencinin hicbir zaman parası olmaz tabi durum bendede aynı bu işten kazanmaya daha bu ay başladım onceki iki ayda toplam 500 tl civarı bir kazanc yaptım fakat bu ay bi patlama yapacagım 4. hane hayal değil Sizlerden isteğim ben bu konuları sizlere anlatacağım fakat bana cok kucuk bir odeme yapmanızı istiyorum (Yaklaşık 25 Tl falan) Sizlere olabildiğimce yardımcı olmaya calışacagım inşallah bana verdiğiniz ucreti 1 gun icinde daha fazlasını kazanabilir bir hale donuşecek siziniz son olarak alt limit olarak 8 kişi koydum 8. kişi odemeyi yaptığı anda kucuk kucuk bloggerdan para kazanma derslerine başlarız...

@Doqal
@sancak
@askbahcesii
@вєякαη
@alim-hakki
@azat072

Arkadaşlar 2. gurupta doldu artık alım yapmıyacağım yetiştiremiyorum diğer arkadaşlar uzulmesin E-Book hazırlayacağım max. 1 hafta icinde E-Book temin edebilirsiniz.