cuce alıp kristal uretiyoruz.
Kristalları satıp paraya cevirip Payeer hesabına ordan da paypala gonderiyoruz paypalla aralarında sorun duzeldikten sonra direkt paypal hesabımıza parayı gonderebileceğiz.
Bu uretilen kristalları sitede istediğimiz zaman altına ceviriyoruz
altın karşılığında ceşitli levellerde cuceler var onlardan bir kac
tane satın alıp gunluk uretimimizi artırıyoruz ..
Cunku cucelerin gorevi durmadan calışıp her saat başında bize
belirli miktarlarda kristal uretmektir..
Cuceleri sadece bir defa altın verip satın aldıktan sonra
artık omur boyu size calışırlar ve hic olmezler.!!
Yatırım yapmak icin ceşitli yontemler var ben liqpay kullandım ininal kartı ekledim liqpay hesabına ordan gonderdim parayı.
Ayrıca her gun Daily Bonusdan yararlanabilirsiniz
Gunluk bonus,dan herkes yararlanabilir ister yatırım yapın ister
yapmayın,yanı yatırım yapmadanda gunluk bonusa sahip olabilirsiniz..
Kazandığınız altınların %70,i purchases (tekrar yatırım) hesabınıza gecer
%30,uda cekme hesabınıza yatar..Burada biriken altınlar ile cuceler
satın alıp (yatırım yapmadan) kazanabilirsiniz.
Bonus hakkı her 24 saate bir
Bonus miktarı rastgele 10 ile 100 altın arası.
Siteden para cekebilmek icin en az 1$ dolar yatırmanız gerek.!
Cuceler her 10 dakikada bir kristal uretiyorlar,puanlar her
24 saatte bir geliyor.
Oyuna ilk yatırım yaptığınızda yuzde 50 gibi bir bonus veriyo.Biz kısaca 100 dolar yatırdık 150 dolar olucak oda 525 bin altın ediyor.
Bu 525 bin altın la bence tabi 5 tane Happy denen cuceden aldığımızı varsayalım bu 5 cuce gunde 14400 altın vericek bonus gelicek cucelerle beraber bir gunde 17 bine yakın bi altına sahip olucaz bu altınların yuzde 70 i oyuna geri yatırmak uzere purschare denen hesaba gidicek geri kalan yuzde 30 cash out denen cekilebilir altın hesabına gelicek.Burda kucuk bir sıkıntı var oyun kolay kolay para cekilmesin diye yapmış galiba ama onlarda haklı diğer turlu oyun gercekten cok kolay olabilirdi oyundan para cekme limiti var Payment Points diye geciyo burda yazan miktarın ustunde para cekemiyoruz bu pp yi artırmak icin de 100 bin ve 185 bin altına satılan cuceler var onları alabiliriz.
Exchanger diye bişey var cash out yani cekilebilir altın bolumunde altını min 1000 olmak şartıyla yuzde 20 ek yaparak purschare hesabına gonderiyo.
Cashier sekmesinden oyuna para yatırılıyor.
Order Payment sekmesinden para cekilebiliyor.
Chat sekmesinden oyun adminleriyle veya başka oyuncularla konuşabilirsiniz.
Ek bilgi kazandığınız altınlarla kucuk cuce almanızı onermem en kotu doc alın ki zarara uğramayın fazla.
Oyuna gercekten ciddi para yatıranlar var kolay kolay kapanmaz 294 bin oyuncu mevcut internettende araştırma yapın kafanız yatarsa oynamanızı oneririm gunde sadece 1 kere gunluk bonusu almaya giriyorsunuz o kadar başka birşey de yapılmıyo

Referansımdan uye olursanız sevinirim sizden herhangi bi kesinti olmuyo bilginize

Referansımdan Uye Olmak İsteyenler :"GOLDEN CHASE" - Economic Game
Referanssız uye olmak isteyenler : "GOLDEN CHASE" - Economic Game