Oncelikle urunun kutusundan bahsetmek gerekirse urunun herhangi bir kutusu yok klasik AliExpress sarı zarfının icine ince bir balonlu naylon icine sarılarak yollanmış. Yaklaşık 3 hafta gibi bir surede kargo takipsiz olarak elime ulaştı.
Surprizbozan
Farenin kablosu kırmızı ve siyah orgu şeklinde, cok kaliteli olmasa da yinede orgu olması şaşırtıcı. USB kısmı da sağlam bir yapıya sahip, ben aldığım urunu ucuz bile olsa hor kullanmam diyen biriyseniz kablo ve USB bağlantısı sizin başınızı ağrıtmayacaktır.
Surprizbozan
Farenin uzerinde sağ ve sol buton haric kaydırma tekerinin altında bir DPI ayar tuşu ve sol yanında ileri ve geri tuşları yer almakta. Farenin tabiki bir yazılımı yok, DPI ayar tuşu ile 4 farklı DPI ayarında geciş yapılabiliyor. (DPI aralıkların ne kadar olduğunu bilmiyorum) Ana butonlar icin 5 milyon tıklama omru bicilmiş, o kadar uzun sure kullanılması beni şaşırtır.
Surprizbozan
Fare ergenomik olarak gercekten ele tam oturuyor sağ el faresi olarak rahat kullanıma uygun bir yapısı var. Kaydırma tekerinin hissiyatı yumuşak ve guzel, sağ/sol tuşların sesi biraz fazla gibi geldi bana, sol yandaki ileri/geri tuşlarının kullanımı hem zor hem de hissiyatı berbat, DPI ayar tuşu ise biraz sert ancak gorevi gereği zaten cok az kullanılacak olması nedeniyle goz ardı edilebilir.
Surprizbozan
Işıklandırması biraz fazla abartılı ve gelişi guzel renk gecişine sahip. Farenin tumunde malzeme kalitesi ucuz bir gorunume sahip ancak bu fiyata fazlasını beklemek de hayal olurdu.
Surprizbozan
Sonuc
Fare 15 ila 20 TL arasında işimi gorsun yeter ya da yeni fare alana kadar idare etsin derseniz alınabilir. Ancak uzun sureli kullanımda veya rekabetci oyunlarda sizi uzecek olması kuvvetle muhtemel gozukuyor oyle bir fikriniz varsa uzak durun.