Selam Technopatlar. Bu gun size 30 gunluk S7 Edge SM935F kullanım sonucu elde ettiğim sonucları sunacağım. Cihazı bir tanıdığımdan 2. el aldım.

Acılış: Kutusunda OTG kablosu cıkması guzel bir ozellik. Zaten geri kalanı klasik kutu iceriği.

Ek Şeyler ve Android: Telefon kutudan Android 6.0 olarak cıktı. Şu an ise aldığı guncellemeler sayesinde 7.1.1 surumunu kullanıyorum. Micro USB girişi 3.0 iken, IP 68 sertifikası olması ise buyuk bir artı.

Gunluk Kullanım: 3600 mAh bataryası ile sabah 6.00'da %100 iken size otomatik parlaklık ve Always On Display ile gunu standart Youtube, WhatsApp ve yaklaşık 100 dakika oyun oynamayla (oyunda guc tasarrufu kapalı) beni akşam eve goturene kadar yetsin diyor iseniz bu telefon sizi akşam yatağa kadar ulaştırır. Eğer benim gibi telefonu elinizden bırakmayan biriyseniz sizi akşam 19.00'ye kadar yaklaşık %30 batarya kalıyor.

Genel Sonuc: Şu anki 2300 TL bandında sıfır fiyatıyla alınabilecek, kılıf ve cam koruyucu takviyesiyle omrunu cok daha uzatabileceğiniz (cunku onu de arkası da cam), Exynos 8, 4 GB RAM, 32 GB dahili bellek ve 4K cekim yapabilen kamerasıyla ile cok rahat istediğiniz işi yapabileceğiniz, halen guncel olan ve bu fiyatı hak eden ust segment guzel bir telefon.