2017 10. ayında 123TL olan Logitech MK345 Confort model kablosuz klavye - fare setini inceliyoruz.
Kutusu hakkında soylenmesi gereken bir şey yok.
Paketlenmiş vs hoş, olması gereken şeyler

Bim poşetinde veren bir firma yok hali hazırda.
Tasarımına yakından bakalım fare ve klavyemizin :
Pil yuvalarımız burada bulunuyor, fare
1 adet AA, klavye ise
3 adet AAA pil ile calışıyor. Kapaklar guzel kapanıyor, kendiliğinden acılmıyor.

Bu ufak USB Wireless cihazını da ufak resimde paylaşalım, cidden cok ufak. Kullanmadığınızda kaybolması icten bile değil. Biraz daha buyuk yapılsa fena olmaz aslında.
URUNUN EKSİLERİ Cekmiyor
Kablosuz ozelliği nedeniyle alınan bir klavyenin - farenin cekmemesi gibi bir durum soz konusu. Aman efendim pil omru cok yuksek, 33 yıl kullanabilirsiniz gibi iddialara gerek yok cunku cekmedikten sonra bir işime yaramıyor bu klavye. Gerek Windows 7 gerek Windows10 işletim sistemlerinde cekim kalitesinde bir sıkıntı olduğu aşikar. İkinci maddede yine bahsediyorum ; Oyun amaclı tasarlanmış bir klavye olmasa bile CS:GO oynarken rakibimin karşısında en azından ateş edebilmek hakkım diye duşunuyorum

USB uzatıcı kablo kullanmanız gerekibilir duruma gore,
o kabloyu cektikten sonra kablolu kullanmamam icin bir sebep kalıyor mu? Elbette hayır. Ayaklıkları cok kalitesiz,
tırnaklar her an kırılabilir. Aman kullanmayın klavye yukseltme fonksiyonunu. NumLock ışığı yok, benim icin eksidir, ben olsun isterdim. Bunun dışında urunun faresi geniş, ele guzel oturuyor. Ufak bir faresi var, cok buyuk ele sahip kişiler icin onerilmez. G300 kadar minyatur bir model de değil, kullanırken rahatsız etmiyor, kavramakta gucluk cekmiyorsunuz.
Parlak plastik var, hoş bir goruntu sunuyor her ne kadar cabuk pislenecek olsa da.
Tuşları alcak ve sessiz, yazarken rahat etmiyor insanı, gundelik kullanıcıya yonelik bir model yani.
Ama ozellikle bir sure kullanılmadıktan sonra gonderilen ilk sinyallerde sıkıntı oluyor, klavyenin hafızasında beklese bile hemen gitmediği oluyor, iletişim kurulduktan sonra ilk 4-5 karakter sorunsuzca gonderiliyor yinede.
Orneğin birisi kendine guzel bir ucak satın alıyorsa sebebi ucmak istemesidir. O ucak, ucamadığı surece satın almanın bir mantığı var mıdır? Karpuz tadı vermeyen bir karpuzu satın almanın mantığı?
Ceken klavye varsa biz ondan alalım en iyisi