Herkese merhaba, bu konumda sizlere 2 ay once almış olduğum AOC G2590PX monitoru hakkında goruşlerimi ve izlenimlerimi aktarmak isterim. İlk olarak şunu diyebilirm ki ; Monitoru cok ama cok sevdim. Adeta her şeyi duşunmuşler. Gerekse kutunun icinden DisplayPort cıkması olsun, OSD menusu ayarlarının joystick tuşlarından yapılabilmesi gibi.
1-) Gelelim urunun kutusuna :

Gayet şık ve guzel bir kutuya sahip. Sağ alt kısmında urunun one cıkan ozellikleri belirtilmiş. Urunun kutusunun icinden 1 adet DisplayPort, HDMI, VGA ve USB kablosu cıkıyor.

2-) Monitorun masa uzerindeki gorunuşu :

Eğer benim gibi cercevesiz tasarım sizin icin onemli bir husussa bu monitor 1-0 ondedir sizin icin.

3-) Sağa-sola cevirebilme oranı :

Monitorun cevirme imkanı bence oldukca yeterli. Yanınızdaki birine gostermek istediğinizde kolaylıkla sağa-sola cevirebiliyorsunuz.
4-) Yandan gorunumu :

5-) Başta da dediğim gibi monitorun arkasında 4 adet USB girişi bulunmakta. Bence bunlar kullanılışlı ve monitoru almanız icin sizi cezbeden ozellikler.

6-) En başta belirttiğim gibi Joystick tuşu monitorun arkasında yer alıyor ve butun fonksiyonlar bunun uzerinden yapılıyor. Joystick duğmesinin olması OSD menusunde ayar yaparken sizin hayatınızı ciddi manada kolaylaştırıyor.

Değerlendirme : 2 ayı aşkın suredir bu monitoru kullanmaktayım ve fazlasıyla beklentimi karşılamış durumda. Gerek Joystick duğmesi olsun gerek zarif tasarımı. 60Hz'den 144Hz'e bir anda gecmiş birisi olarak soyleyebilirim ki ; 144Hz'e gecince mouse imlecinin kaymasından dahi rahatlıkla belli oluyor ve oyunları daha da cok oynamak istiyorsunuz akıcılığından dolayı. Cok ta detaylı bir inceleme olmasa da sizlere urun hakkında bilgi vermek istedim