Bugun sizlere Logitech Z333 2+1 80w gucunde Ses Sistemini detaylı olarak anlatacağım.
Urun Fiyatı: 450-500₺ arasında satılıyor, ben 390₺'ye 2 sene once almıştım, hatta 2.5 sene oldu neredeyse..
Urunun gorunuşu:
Urunun gorunumu kaliteli, malzeme kalitesi ve hissiyatı guzel. Buyuk ve guclu bir duruşu var.. yani minimalistik bir duzen sevenler icin biraz kaba gozukecektir.
Ses Kalitesi:
Şimdi 80W dedik ama biraz karışık, aslında 40W guce sahip. Peki neden 80w dedim? Cunku 2 tane daha hoparlor takabiliyor ve 4+1 yapabiliyorsunuz, o zaman 80W gucu destekliyor.
Urun hem bas hemde tiz olarak cidden inanılmaz, mağazada ses testi yaptığımda zaten tatmin etmişti ve duşunmeden direk alıp cıktım.
Sistemin arkasından bas'ını kısıp acabiliyorsunuz, ben sonda kullanıyorum ve evin camları yerler tir tir titriyor.
Spotify Premium'da kaliteli aktarma ile senelerdir binlerce şarkı dinledim ve aldığıma sonuna kadar değdi.
- Urun 2 yıldır benle olmasına rağmen tek bir cizik veya sorun oluşmadı. Bir cok defa kolonları duşurmem yada basa ayağımın carpmasına rağmen ( belki yuzlerce kez, biraz sakarımdır. ) hicbir sıkıntı yaşamadım.
Cevremdeki insanların da kaliteli ses sistemleri var fakat kendi ses sistemime o kadar alışmışım ki diğerleri cok farklı geliyor.
Urun amfi gorevi de goruyor, ses acıp kısma kısmında kulaklık girişi var, oradan kulaklığımı taktığımda cok daha kaliteli ve keskin geliyor sesler, kulaklıklarımı daha once o şekilde bir kaliteyle gormemiştim.
Sorularınız olursa cekinmeyin.. Teşekkurler.