Ve bu elektrik supurgeleri yılda 3 defa değiştirilen aletler değil, belki hanımlar arasında kocasını kontrolu altına almış olanlar omru hayatında 3 kere değiştirebiliyorlardır
Haliyle elektrik supurgesi alırken son derece iyi araştırıp, tek seferde turnayı gozunden vurmak gerekiyor.
Bu incelemeyi evine elektrik supurgesi alacak olan hanımlar - hanım ablalar - hanım teyzeler icin yazıyorum. Sizlerin de eş - dost cevresinde boyle bir arayış icerisine giren olursa ilgili model urunu onerebilirsiniz.
Urunu 700TL bedel odeyerek N11.com sayfasından sipariş ettik, 2. gunun sabahında kapımıza ulaştı. Merak edenler icin; urunu ust katta oturan yengem icin sipariş ettim. Onun istediği model yerine kendi araştırmalarım neticesinde bu urunu almasını tavsiye ettim.
Cihaz gorulduğu uzre son derece ufak ve tutma başlığı oldukca fonksiyonel. Resimde gorunen ana başlık dışında bir adet koltuk temizleme başlığı da bulunuyor. Parcalar birbirine cıt cıtlar ile geciriliyor, temiz kullanılmazsa ilerleyen zamanlarda plastik aksam mutlaka catlayacaktır. Ama 3 yıl ama 4 yıl sonra, başlığı temiz kullanmak gerekiyor.
Urun oldukca sessiz calışıyor diyebilirim, sessizlik icin ekstra izolasyon sağlanmış modellerden değil ancak 650W motoru o kadar da cok ses cıkarmıyor. Bizdeki miladi supurgeden sonra bu supurge inanılmaz sessiz geldi acıkcası.
On kısımda filtreler mevcut ve duzenli aralıklarla temizlenmesinde fayda goruyorum, ek olarak filtrelerin de belirli aralıklarla değişmesi sağlıklı olacaktır. Aksi taktirde 2 yıl sonra "Yahu bu supurge neden cekmiyor" demeye hakkınız da yuzunuz de olmaz
Urunun cekim gucune - temizleme kabiliyetine gelirsek eğer; hayatımda boyle ceken bir supurge inanın gormedim
Temiz bildiğimiz bir halıdan bile oldukca yoğun toz cıkardı, haznede tozları rahatca gorebiliyoruz. Haliyle nerede ne kadar kir varmış anlamak kolay oluyor.
Toz torbası olmadığı icin resimde gorulen plastik aksamın icerisine doluyor pislikler. Ve onemli bir detay daha; urunun boyutu kucuk olduğu icin toz haznesi biraz cabuk dolabilir, yani eski makineler gibi 10-15 supurme yerine 5 supurme sonra boşaltma ihtiyacı duyabilirsiniz. Tam dolmasını beklemezseniz daha cok verim alarak kullanabilirsiniz.
Yukarıda da bahsettiğim gibi filtrelerin temizliğine ve belirtilen aralıklarla değişimine de dikkat etmek lazım ki verim alabilesiniz uzun yıllar boyunca.
Uzun lafın kısası urun oldukca iyi cekiyor ve sessiz, uzun vadede filtrelerin değişimine ve torbanın cok dolmadan boşaltılmasına dikkat edilirse mutlaka verim almaya devam edilecektir diye duşunuyorum.
Benim cok hoşuma gitti, yarın bir gun evlenirsem evime mutlaka boyle bir supurge almayı duşunuyorum
Yalnız ev temizliği icin değil, araba temizliği icin de ideal. Kucuk olduğu icin rahatca taşınabiliyor ve cekim kuvveti oldukca yeterli. 700TL butcesi olan herkese gonul rahatlığı ile onerebilirim. Olumsuz bir yanını gormedim acıkcası, 700TL boyle bir urun icin cok mu az mı bilmediğim icin fiyatı hakkında yorum yapamayacağım.