Merhabalar. amazon.com.tr'den aldığım urunle ilgili deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. 09/10/2018 tarihinde saat yaklaşık 11 civarıydı sanırım urunu sipariş verdim. 10/10/2018 tarihinde kargoya verileceği yazıyordu. Ayın 10'unda kargoya verilmesini bekledim saat 5'e kadar bekledim fakat herhangi bir kargoya verildiğine dair ne sms ne de bilgilendirme almıştım. Bunun uzerine amazon.com.tr'nin muşteri hizmetlerini aradım. Urunumun saat 12'de kargoya verildiği sistemin biraz ağır işlediğini ve herhangi bir kaygı duymam gerektiğini ilettiler. Bir sorun duyarsam tekrar aramam gerektiğini ilettiler. Yaklaşık 30 dakika icerisinde sisteme bilgisi girmiş ve kargo takip numaramı belirtmişlerdi. Tahmini teslim tarihi ise 17/10/2018 idi. Bu kadar hızlı gelebileceğini tahmin etmezdim urun yaklaşık 2 gun icerisinde elime ulaştı. Kargolama acısından kutuyu gorunce iyi bir iş cıkardıklarını ve kargo bantlarını dahil zor actım. İplikli kargo bantları kullanmışlardı. Ama kutuyu actıktan sonra hevesim kursağımda kaldı. Havalı bir poşete dahi sarmayıp kutuyu doldurmak icin kağıt koymuşlardı. Amazon gibi bir firmaya bunu yakıştıramadım. Urun şuan elimde takıp calıştırmadım. Testlerini gercekleştirmedim. Testlerini gercekleştirdikten sonra sizlerle paylaşacağım. İyi forumlar.
Dosya Ekleri

amazon kutu.jpg 29 KB · Goruntuleme: 316

iplikli kargo bantları.jpg 29,3 KB · Goruntuleme: 317

kutu iceriği.jpg 37 KB · Goruntuleme: 353

urun kutu iceriği.jpg 44,9 KB · Goruntuleme: 357