Not: Arkadaşlar eğer "Rampage cop" , "Rampage alınmaz" gibi soylemlerde bulanacaksanız incelemeyi şimdiden kapatabilirsiniz. Benim amacım bu kulaklığı almak isteyenler icin bir fikir vermek.

Arkadaşlar merhaba, Bu incelemede Rampage'nin Alpha-X 7.1 oyuncu kulaklığını inceleyeceğim.
Oncelikle kulaklık gayet rahat bir yapıya sahip, kulakları acıtmıyor. Kafa bandı ise gayet iyi. Ses deneyimi olarak fiyatına gore guzel bir ses deneyimi sunduğunu soylemeyi es gecmeyelim.

Urunde 7.1 ozelliği var. Kullanabilirsiniz ama ben kullanmıyorum cunku bu şekilde daha iyi ses kasıyorum. Kulaklıkta 3D ozelliği var ve hoşuma gitti. Mikrofona gelecek olursak, mikrofonda dip ses var ama onun haricinde fiyatına gore gayet guzel bir mikrofonu var. Mikrofonun sevmediğim yanı ucundaki ışığı (Acıkcası aşırı gereksiz bir şey) vede dip sesi.

Urunun yuklenmesi gereken bir driverı var. Kullanımı gayet kolay. Bu program uzerinden 7.1 ve 3D ozelliğini acabilirsiniz. Bunun yanında ekolayzer ayarı da yapabilirsiniz.

Urunu PUBG gibi ses kasmanın onemli olduğu oyunda test ettim ve gayet guzel bir ses deneyimi sundu. Acıkcası beni tatmin etti. Almak isteyenlere oneririm.
Puanlama
Rahatlık 10/9
Ses 10/8
Arkadaşlar inceleme bitmiştir buraya kadar okuyan herkese teşekkur ederim. İşinize yaradıysa lutfen bir teşekkuru cok gormeyin. İlk incelemem olduğu icin biraz amatorce olmuş olabilir kusura bakmayın.
İnceleme 200TL'lik bir kulaklığa gore yapılmıştır, gelip de yuksek fiyat bandındaki kulaklıklarla karşılaştırmayınız.