Urunun kargo kutusunu elime ilk aldığımda baya buyuk bir şey sandım ama Hepsiburada kutunun neredeyse yarısı boş şekilde gondermiş ve urun icinde boş bir şekilde duruyordu (kendi kutusu icinde) ve icine havalı poşetle bile konulmamış ama iyi yanı urun bana hasarsız bir şekilde ulaştı.
Urunun kutu iceriğini cekemedim ama icinde AMD ve Intel icin suğutucu bağlama aparatları, 3 tane 120mm'lik fan, termal macun, kullanım kılavuzu ve 360mm'lik radyator cıktı. kutusu gayet guzel şekilde yerleştirilmişti. Ben soğutucuyu kullanırken icinden cıkan termal macunu kullanmadım kendi spariş ettiğim CoolerMaster MasterGel Maker Nano kullandım. Yuk altında pompa sesi hic duyulmuyor ben sadece fanların sesini duyuyorum.
Fanların ışıklandırılması ayarlanmıyor fakat ben efektlerini beğendim. Montaj olayı benim icin zor oldu cunku 3 fanın sadece 2 tanesini kullanabildim cunku kasanın on kapağı eğimli gittiği icin anca 2 fan takıldı (kasam Corsair Spech Alpha). İceriden de HDD yeri engel olduğu icin dışarıdan taktım fakat 2 fanla bile gayet guzel soğutuyor.
Alırken urunu baya tereddut ettim ama korktuğum gibi olmadı. İnşallah uzun surede sıkıntı cıkarmaz. Soğutucunun nasıl durduğunu ve Prime95 Testi sonucunu resim olarak bıraktım. yaklaşık 10 dk test ettim ve %100 yuk alttında 55 derece gordu. Normalde OC yapmıştım ama onda da sıcaklık değerleri yakındı (3.8'e yukseltmiştim cekidek hızlarını). Oyunlarda 40-45 derece arası oluyor.
Genelde oynadığım oyunlar Rainbow - BF1 - PUBG - Overwatch. İlk incelemem olduğu icin hatalarım olabilir kusura bakmayın. Oğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Not: Resimleri yukleyemediğim icin Hızlı resimden link atıyorum boyutları fazla olduğu icin yuklenmedi.