Dell Inspiron 7567 gaming laptopumu 1 haftadır kullanıyorum. Almak isteyenler icin artılarından ve eksilerinden bahsetmek istiyorum.
Ozellikleri ve modeli:
i7 7700HQ 16 GB RAM 1 TB + 128 GB SSD GTX 1050 Ti Freedos (4B70D128F161C)
Teknik ozellikleri ve oyun testleri benchmarklar her yerde var zaten. Ben yorumlarımdan bahsedeyim. Tasarımından bahsedeyim bilgisayar genel gorunum olarak cok guzel cok havalı duruyor. Klavye mausepad cok rahat yazarken herhangi problem cıkartmıyor. Klavye duzeni olarak kucuk yon tuşları eksi olarak soylenebilir.
Dış gorunum ve malzeme kalitesi olarak plastiği baya kaliteli ama ekranın arkasındaki yuzeyin hissiyatı guzel olmasına rağmen kir tutuyor uzun kullanımda kotu gozukebilir. Ağırlığı oyuncu laptopuna gore ideal.
Bilgisayarın ses sistemi kulağa cok iyi geliyor ama havaya kaldırırsanız hoparloru altına koymaları cok buyuk eksi. Boyle eksileri olmasına rağmen cihaz cidden zevk veriyor. Kullanımda elinde aldığında da kaliteli geliyor insana. En buyuk eksi olarak cerceve kalınlığı ve hoparlorlerin altta olmasını soyleyebilirim.
Soğutma olarak cok zorlayacak oyunlar oynamadım fakat hic rahatsız etmedi. Cok fazla ısınsa bile orta kısmı ısınıyor, WASD tuşları ısınmıyor. Cihazın artıları olarak tam bir fiyat performans kesinlikle tavsiye ederim.
Bu cihazın en buyuk sorunu ekran Paneli. Ben de ilk olarak TN panel diye almıyordum fakat gezerken IPS modelininde olduğunu gordum o yuzden almaya karar verdim. Mat bir ekranı var bu cok iyi. Eksi olarak da ekran parlaklığının az olmasını soyleyebilirim. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim ve Freedos almanızı oneririm. Sorularınız varsa cevaplarım.
Dell Inspiron 7567 İnceleme
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Dell Inspiron 7567 İnceleme