Merhabalar bugun 2. incelemem ile karşınızdayım. 1 ay 1 hafta once Vatan Bilgisayardan 59,90 TL'ye aldığım (40 TL'ye var.) PHILIPS SHM1900/00 inceleyeceğim.

Sizin yardımlarınızla, sitelerdeki yorumlarla ve butcemin de duşuk olmasıyla almaya karar verdim. (İyi ki karar vermişim.)

Kutunun icinden cıkanlar;

Evet kutunun icinden 3 parca cıkıyor. Bunlar kulaklık, telefon ile kullanma aparatı ve bir kağıt.

Kulaklık Nasıl Gozukuyor ?

Evet onden ve arkadan boyle gorunuyor. O kenardaki yerlerde baya yumuşak.

Kafaya Takınca Nasıl Duruyor ?

Nasıl boyle gosteririm diye duşundum ve aklıma bu fikir geldi. (Kutuyu kafanız olarak hayal edin.)

Giriş Portları Nasıl ?

Portlar boyle. beyaz mikrofon, siyah kulaklık icin. Telefon ve tablette kullanma aparatı da boyle. Iphone 6s de denedim ve sorunsuzca calıştı.

Kablolar Nasıl, Dayanıklı Mı ?

Kablolar 2'li kablo birleştirilmiş şekilde duruyor. 2. resimde ust taraf kulaklığa giderken, 3. resimde alt taraf giriş portlarına doğru gidiyor. Boyle bakınca dayanıksız gibi duruyor ama 1 ay 1 haftadır hic bir sıkıntısını gormedim.

İlk Alınca Nasıl Oluyor ?
-İlk uzun sure takıldığında bu ne ya! diyebilirsiniz ama sonra alışıyorsunuz.

-Benim gibi gozluk kullanıyorsanız da yine ilk başta biraz sıkıntı cıkartabilir ama sonra alışıyorsunuz.

Şimdi gelelim değerlendirmeye;
Şimdi yazacağım bazı şeyleri okuyunca bu nasıl kulaklık falan diyebilirsiniz ama unutmayın butcemiz az.

-Oncelikle bu butceye kesinlikle bu kulaklığı oneririm. Gidip Trust, Snopy vb. markalara oyuncu kulaklığı diye boşuna para vermeyin.

Eksileri;

-Kulaklık uzun kullanımda (1 rekabetci macının sonlarına doğru) rahatsız etme başlıyor ve cıkarmak istiyorsunuz.

-Kulaklığın uzerinde fiziksel bir ses acma kısma tuşu yok, illa bilgisayardan kısmak zorundasınız.

Artıları;

-Mikrofonu gayet guzel, ses anlaşılır ve arkadan hic cızırtı falan yok. (Arada Steam'den mikrofonu test etmeye gelir ve mutlu olurum.)

-Kulaklıktan gelen ses gayet guzel, ses kasmada sıkıntı yok, muzik dinlerken sıkıntı yok.

-Kafanıza gore (kafanız uzunsa uzun) boyutunu uzatıp, kısaltabiliyorsunuz.

Kısaca bu butceye bu kulaklığı alın ve guzelce kullanın.