Merhabalar Okurlar.

Bugun sizlerle G300S + (Beleşten gelen) Mouse Pad setini inceleyeceğim. Urunu VatanBilgisayar'dan 121 liraya aldım. @selim C.'ye mantıklı fikri ile gorselleri ''Spolier Kutusuna'' koyuyorum boylelikle daha az yer kaplar.

Neden G102 almadım?
Bu sorunun cevabı DPI takıntım yok 2600 keser ve baş parmak makrosunu gram sevmemem. Aynı zamanda mouse pad parasından kurtuldum. G102 malzeme ve sensor yapısından tercih edilebilen bir model. (baş parmak makrosuna olumlu bakarsanız onu duşunun)

Surprizbozan: Gorsel

Dış gorunuşu:

Urunun dış gorunuşu sade tutmaya karar vermişler. Parmak tutma kısmı purussuz bir plastıkle yerleştirilmiş. Baş parmağımızı ve serce parmağımızı koyduğumuz yer gayet yumuşak ve FPS oyunlarında bize nokta atışlar icin yardımcı olabilir. Onun da ustunde ledler var bence ledelr gayet gereksiz ve boş olmuş acık konuşmak gerekirse. Ve bu yer Plastikten daha yumuşak bir maddeye sahip ama bu maddenin adını hatırlayamıyorum.

Şimdi makrolara bakalım. Makrolar normal tuşa gore biraz daha tiz ses veriyor ve biraz daha sert basmamız gerekiyor. Bunu sanırım bilerek yapmışlar istemeyerek basmamak icin. Cihazda toplam 6 adet makro var ve hepsi gayet kullanışlı. (2 tane ortada 2 tane sağda 2 tane solda) şahsen orta makroları hic sevmedim yaylı tuşa sahip değil bildiğin takoz tuşlar. Onun dışında cihazın alt kısmı olduğu gibi hafif plastik masraftan baya kacınmışlar.
Biri uzun 3 tane sert plastik ile kaydırmayı son derece azaltmaya calışmışlar ve mouse pad ile baya uyumlu olmuş.

Kabloya gelirsek, olmamış bildiğin kırpmışlar kotu kablo kullanmışlar.

İşlevi Oyun Performansı:
Şahsen oyun performansı sevdiğim tek kısmı herhalde. Oyun performansı gayet başarılı 2400 DPI ile ucuyorum. Makrolar gayet stabil calışıyor yazılım gayet akıcı ve kullanılabilir.

Yazılım:
Benim en sevdiğim oyun yazılımı Logitech'in yazılımı sade ve hoş. Kendi makromuzu kolayca yapmamız icin bize buyuk bir fırsat sunuyor. Mesela ben CS:GO ayarlarımı sağ 1 AK47 makrosu ikincisi ise tabancalar icin seri sıkma makrosu. Sol taraf ise DPI yukarı/aşağı gorevini goruyor AWP'de DPI duşuk olması onemli .

Mouse Pad:

Mouse pad hakkında soyleyecek fazla bir şey yok. Zaten bedava geldi ama mouse ile baya uyumlu ve ikisi birbirini tamamlıyor mouse pad camaşır makinesine giriyor 3 defa yıkadım. Fotoğrafa bakınca 4. defa yıkanması lazım gibi.

Artılar:

Rahat ve kullanışlı olması. Fazla makrolu Kolay yazılımı Sade ve hoş olması. Bedavadan pad vermeleri.
Eksileri:
Urunun malzeme kalitesi. Kablosunun 20 liralık mouselerle eş değer olması. Alt kısmının iyice sallama olması.

Evet bugunluk incelemem bu kadar. Sorularınız varsa alalım.

Surprizbozan: Teşekkur @selim C.'ye fikri icin teşekkur edelim.