Herkese merhabalar, yaklaşık 2 ay once başımdan gecen ve mutlu sonla biten bir olayı anlatmak istiyorum; bilgisayarım aniden kapandı ve acılmadı sorunun ne olduğunu anlamaya calıştım.
Herkes anakartın bozulduğunu soyledi bende anakartı ASUS servisine gonderdim. Yaklaşık 14 gune onarılmış anakart elime ulaştı ancak bilgisayarın yine calışmadığını gordum. İşi bilen birine danıştım sorunun yine anakartta olduğunu ve yeniden garantiye gondermemi soyledi, bende daha fazla bekleyemedim ve yeni anakart sipariş ettim.
Anakart elime ulaştı heyecanla bilgisayarı actım ve yine aynı sonuc, sorunu kendim aradım ve işlemciden olduğunu anladım. AMD A10-7870 K APU işlemcim bozulmuştu ancak ben izin verilmeyen derecede overclock yapmıştım. Yine de umudumu kaybetmedim Vatan Bilgisayar a gittim işlemcimin bozulduğunu soyleyip verdim yaklaşık 11 gun icinde İstanbul'a ulaştı ve 3 gun icinde geldi mesaj attılar. Bende gidip aldım ve şoke oldum cunku verdikleri işlemci A10-7890K idi muhtemelen piyasada kalmadığı icin ust bir model verdiler ve SON.
Vatan Bilgisayar Servis Deneyimi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Vatan Bilgisayar Servis Deneyimi