Herkese iyi sosyaller. Arkadaşlar tekrar bi' incelemeyle karşınızdayım. Bu gun SS markasının Arctis 3 modelini inceleyeceğim. En azından deneyeceğim
Arkadaşlar kulaklık ile beraber klavye de sipariş vermiştim ama klavyenin ayrı bi' incelemesini yazmayacağım onun yerine bu konuda biraz ozelliklerini ve şikayetlerimi anlatacağım.

Arkadaşlar ilk once kutu ve kutu iceriğini anlatacağım. Arkadaşlar kutuyu elinize aldığınızda direk kendini belli eden 2 ozellik var ilki yumuşak dokusu sonra da ağırlığı. Evet arkadaşlar kutu ağır. Kutu icerisinde 3 farklı kablo var ilki kulaklığın kablosu, ikincisi telefonlarda ve herhangi bi' alette kullanmamızı sağlayan donuşturucu, ucuncu olarak bilgisayarlarda mikrofon ve kulaklığı aynı anda kullanmamızı sağlayan donuşturucu. bunlar kutu icerisinde ayrı bi' kutu da saklanmış. Neyse bunlara fazla takılmayalım.

Kulaklığı elime aldığımda beni etkileyen şey hissiyatı oldu. Yastık yerine kullanılır resmen yumuşacık. Kulaklığın dışındaki katman yumuşak ve pedler de kumaştan. Ucuz kulaklıklar da kullanılan deriden değil. Kulaklık biraz bana ağır geldi ama kafaya taktığımda ağırlık eşit şekilde dağıldığı icin oldukca hafif ve rahat hissettiriyor. Kafa bandı da oldukca kullanışlı ve guzel.

Arkadaşlar gelelim yazılıma. Yazılıma kulaklığı okutmak biraz zahmetli.
- Sitesine girip uye oluyoruz ve kutunun icerisinden cıkan anahtarı My Products kısmına giriyoruz.
- Yazılımı indirip giriş yapıyoruz.
- Karşımıza Arctis 3 gelecek altındaki kırmızı yazıya tıklayıp guncellemeyi yapıyoruz ve tamamdır.

Arkadaşlar ben kulaklığı donuşturucu ile kullandım bi' sure ve soyleyeceğim sakın bunlardan birini alıp kullanmayın. Bahsettiğim şey USB donuşturucu berbat bi' şey. 350 TL verdiğiniz kulaklığı 50 TL fiyat etiketi olan kulaklığa donuşturuyor. Bu lanetin fotoğrafını alta koyacağım ve size tavsiyem sakın bunlardan birini almaya kalkmayın. 5 yada 10 TL diye aldanıp vermeyin paranıza ve beklediğiniz zamana yazık.

Gelelim ses ve mikrofon kalitesine. Sesini benim eski kulaklık olan G500 ile karşılaştırdım ve ses farkı var ozellikle mikrofon bakımında dehşet derece fark var. Neyse kendisi artık emekli oldu
Tabii mikrofon ve ses kalitesi boyle anlatarak anlaşılmaz ancak maalesef benim internet kotu olduğu icin video yuklemesi yapamıyorum test icin. Şunu dile getirim en azından bi' kulaklıkta kullanılabilecek en iyi mikrofonlardan.

Arkadaşlar şimdi gelelim klavyeye. CM Masterkeys Lite L aldım arkadaşlar. Klavye icin neden ayrı konu acmadın diyenler icin zaten forumda guncel konular var bu klavye uzerine bende onların uzerine konu acmak istemedim. Arkadaşlar klavye ağır ve oturaklı cok hoş. Renkleri gayet hoş ve cok fazla goz almıyor. Mekanik hissi hemen kendini hissettirdi. Bilek desteği yok diye sakın vazgecmeyin bende az daha o hataya duşuyordum. Corsair K55 alacaktım iyi ki vazgecmişim diyorum. Arkadaşlar tuşlar cok guzel yerleştirilmiş bilek ağrısı filan yapmıyor. Arkadaşlar beni uzen tek şey tuşların uzerindeki yazılar okunmuyor. Demek istediğim sadece ışık yanarken okunuyor eğer sıkılıp ışığı kapatırsanız biraz sıkıntı yaratabilir.

Arkadaşlar urunler yaklaşık 2-3 iş gunu icerisinde elime gecti.

Bu alttaki illeti sakın kullanmayın.

Arkadaşlar resim kaliteleri icin ozur dilerim gece vakti cektiğim icin biraz puslu cıkmış.
Cok fazla detaya giremedim kusura bakmayın gece vakti inceleme yazmak adamda kafa bırakmıyor. Sorularınız varsa cekinmeden sorun.