Bugun Vatan PC Pendik şubesinde Samsung CF390 modelini aldım. Bundan yaklaşık 1 ay once Sosyal'de konu acmıştım ve orada @nazım Paşa hocam bana bu monitoru onerdi benim de hoşuma gitti. Nasip bu gun almakmış. Arkadaşlar monitor 788 TL tuttu. Vatan pahalıdır dedim ama bircok site bu fiyata satıyordu, ben de neden gidip elden almıyorum dedim ve Vatan'dan aldım.

Şimdi beni en cok uzen şey kutu iceriğinden VGA kablosu cıkması oldu. İzlediğim bircok videoda HDMI cıkıyordu ama galiba Turkiye de satılan urunlerde cıkmıyor.

Arkadaşlar monitorun montajı cok kolay benim neredeyse 3 dakikamı aldı. Montaj yapmasını bilmeyen biri bile hemen yapabilir.

Şimdi ben monitoru acıp direkt Google amcaya girdim ve birden afalladım dedim ne oldu. Kavisli ekran direk hissettirdi kendini. Birkac oyun denedim Battlefield 3 ve Rocket League gibi. Emin olun bu monitoru kullandıktan sonra asla duz monitor kullanmam dersiniz.

Arkadaşlar renk konusunda soyleyecek hicbir şey yok tek kelimeyle muthiş. Acer'in 5750G model dizustu bilgisayarından buna gecince resmen sanki başka bi' evrene gecmiş gibi oldum.

Arkadaşlar kavisli ekran dedik ama bu kavis o kadar iyi tasarlanmış ki direkt sanki ekranın icindeymiş gibi hissettiriyor ve hicbir şekilde rahatsız etmiyor.

Arkadaşlar renk ayarlarıyla kontrast oranıyla oynamadım ama ilerde onlara bakarsam tekrardan yazarım bu konuya.

Evet şimdi soyleyecek son şeye geldik. Arkadaşlar 1000 TL butceniz olsa bile bu monitoru alın. O kadar soyluyorum size.

Sanırım bi' tane resim ters cıkmış ozur dilerim Arkadaşlar sorunuz varsa cekinmeden sorun Arkadaşlar not olarak belirteyim monitoru dizustune bağladığım icin 768P'de kullanıyorum.