Oncelikle kalemi alalı yaklaşık 2.5 3 ay oldu o sure zarfınca deneyimlediklerimi anlatayım. Klasik kımızı halka ust tarafta (alacak arkadaşlara uyarı olsun cıkartma değil plastik yani yırtılabilir) olacak şekilde konumlandırılmış. Sabit bir uc kısmı olmadığından dolayı bukulmelere karşı dikkatli olmak lazım. Guzel mi yoksa kotu mu olduğuna karar veremediğim tek nokta ise puturcuklu metal kısımlar. Ele guzel oturuyor ve yazarken ki oluşabilecek sıkıntıları az da olsa azaltıyor (elden kayma vb.). Ancak benim gibi kalemi agresif kullanıyorsanız poturcuklerde ki boya sokuluyor ve kendi kendinize ''Ben buna mı para verdim?'' diye duşunduruyor. Teknik olarak bakacaksak yazarken Faber-Castell'in Grip 2010 ve 2011'lerine gore daha yorucu ama cizgisel calışmalarda farkını ortaya koyuyor. Bunun dışında aklıma gelen yok ama merak ettiğiniz sorularınız varsa cevaplamaktan memnun olurum.
Artıları:
- İnce olması
- Cizim yaparken yağ gibi kayması
- Puturcuklu kısmın ele oturması

Eksileri:
- Puturcuklu kısmın boyasının acılıyor olması

Not: Alacaksanız 0.7 modelini alın eğer 0.5 alırsanız ucundaki kısımda uc kaldı mı cok sıkıntılı arkadaşımınkinden biliyorum.