Turkiye iceriklerini buyuk bir hızla artırmaya devam eden Netflix, bugun komedi turundeki yeni dizisi “Andropoz”un ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Dizinin başrolunde Turk televizyonunu en sevilen isimlerinden Engin Gunaydın ve Tamer Karadağlı yer alacak.
Netflix Turkiye ’nin yayınladığı Andropoz tanıtım fragmanı, diziden sadece bir sahneye yer verdi. Sahne, dizinin konusunu da ozetliyor, karakterimizin cıkacağı yolculuğun başlangıcını ve fikrini iceriyordu.
Andropoz tanıtım fragmanı: Andropoz, oyuncu kadrosunda Engin Gunaydın ve Tamer Karadağlı ’nın yanı sıra Derya Karadaş, Turgut Tuncalp, Gulcin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, Melissa Dilber ve Merih Dilber de yer alıyor.
Dizi, 50 yaşını gecen aile babası Yusuf ’un kafasını değişime takmasını ve bu duşunce sonucunda cıkacağı maceraları konu alacak. Andropoz, 7 Ekim ’de yayımlanacak.
Netflix'in Tamer Karadağlı ve Engin Gunaydın'lı Dizisi "Andropoz"dan Tanıtım Fragmanı Geldi [Video]
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Netflix'in Tamer Karadağlı ve Engin Gunaydın'lı Dizisi "Andropoz"dan Tanıtım Fragmanı Geldi [Video]