Kutusu: Kutusunda bahsedecek fazla bir şey yok acıkcası standart kullanıcı klavuzu ve chroma stickerlar cıkıyor. Onun dışında ust tarafında kumaştan yapılmış bir detay mevcut raflara asmak icin sanırım.
Mouse'un ustu: Ust tarafında scroll'un hemen altında 2 adet istediğiniz şeyi ayarlayabileceğiniz macro tarzı tuşlar mevcut standart olarak dpi arttırma/azaltma olarak geliyor ve bu kademeleri yazılımdan ayarlayabiliyorsunuz orneğin standartta 800/1600/3200/6400/16000 ise bunu 400/800/900 vs ayarlayabiliyorsunuz Mouse'un dokusu ise kadifemsi bir şey cizildiğinde kendini onarıyor ve guzel toz tutuyor
Mouse'un sağ tarafı : Bu kısımda peteksi doku bizleri karşılıyor ve gorevini cok guzel yerine getiriyor tam parmakların geldiği yerlere koymuşlar
Mouse'un sol tarafı: Burada tekrar peteksi doku bizleri karşılıyor ve baş parmağı tam olarak ortalıyor. Doku olarak uzun omurlu olduğunu soyleyebilirim şayet Rival 300'deki gibi bu durumu yaşamıyorsunuz;
Makro tuşlarının dokusu ise az once bahsettiğim kadifemsi dokunun aynısı, yani plastik değil ve basma hissi bana sağ ve sol tikten daha iyi gibi geldi
Mouse'un arkası:
Mouse'un altı:
Scroll tuşu: Bu şekilde tırtık gibi desenlere sahip ve ne yazık ki plastik hoşuma gitmeyen taraflardan birisi bu. Ve tabii ki 2 yanında şerit şeklinde aydınlatma mevcut Chroma aydınlatma bunlar logoyla beraber.
Kablosu: Orgulu kablo ve masada varlığını hissettirmiyor.
Yazılım: Kullanım kolaylığı bakımından cok sevsem de hayatımda en nefret ettiğim yazılım Synapse'dir bu kadar laglı ve kararsız nasıl calışıyor aklım almıyor. Bu kısımda mouse icin duğme yapılandırması bulunuyor.
Kullandığınız yuzeye gore sensoru kalibre etmeye yarayan bu kısım bence en hoş yer. Ben gigantus kullanmıyor olsam bile hissiyatı hoşuma gittiği icin kullanıyorum
Sadede gelirsek rakipleri olan G502,Corsair M65 Pro Rgb. Rival 300 Ve EC-A2 Arasından sıralama yapmam gerekirse EC2-A=Elite>Rival 300>M65>Başka bu fiyatta rakipler>G502 Olarak sıralama yapardım. Doğru mouse'u bulana kadar hepsini kullandım ordan biliyorum
Son olarak sizlere cektiğim bu kare ile veda ediyorum.