HÂl alan olur mu bilmiyorum hatta hÂl satışta mı onu bile bilmiyorum ama yinede incelemesini yapmak istedim. 7 yıldır kullandığım laptop olan dell insprion N5010 ben onu ne kadar zorlasam da beni buraya kadar taşıdı.
Evet, ilk once ozelliklerini belirteyim:
Amd radeon HD5000 series 512MB ekran kartı İntel core i3-370M 2.4GHz işlemci 3GB 1333MHz DDR3 RAM 320GB HDD Evet, kabaca ozellikleri bunlar. Ben 7 yıl oncesinde yaklaşık 2.000TL'ye almıştım şimdi fiyatını ne kadar eder bilmiyorum. Her neyse artık laptopun dış gorunume gecelim.
Dış gorunuş Dış gorunuşu oldukca sade bir laptop ekranın cercevesi plastik, elinizi koyduğunuz ve klavyeyi kaplayan kısım metal ve bu eli oldukca terletiyor. Uzun sure oyun oynayınca gercekten eli cok terletiyor ve bu benim en sevmediğim ozelliklerden 1 tanesi.
Girişler Laptop'un sol tarafında 2 adet birisi kulaklık diğeri mikrofon olmak uzere 2 jak girişi, 1 tane hdmı girişi, ve 1 tane de USB 3.0 girişi var. Sol tarafında 1 adet optik surucusu, USB 2.0 girişi, 1 adet adsl girişi var. Arka tarafında 2 adet USB 3.0 girişi, bir tane laptopun şarjını takmak icin giriş ve bir tane de VGA girişi bulunmakta.
Ekran Ekran boyutu 15.6 inc, ekran tipi WLED ve 1366 x 768 cozunurluğu var.
Kapanış Evet bugun Dell insprion N5010'un incelemesini yapmak istedim size yaklaşık 7 yıldır kullandığım bu laptopla deneyimimi paylaşmak ve ozelliklerinden bahsetmek istedim. Laptop'u cok zorlamıştım ve hÂl da zorluyorum acıkcası, bir ara GTA5 acmak istedim fakat haliyle kapandı ama bir yıl oncesine kadar CS:GO en kotu ayarlarda kasmasına rağmen acılıyordu. LÂkin sonradan after effects, photoshop gibi programlar yuklediğimden olmalı ki laptop bir sure sonra kapanıyordu bende fazla zorlamadım zaten. Her neyse laptop beni gercekten buraya kadar taşıdı fakat gittikce yavaşlıyor aslında guzelce temizletmek istiyorum fakat seneye bir aksilik cıkmazsa PC toplayacağım icin fazla ellemiyorum. Evet, daha fazla uzatmadan incelemeyi bitiriyorum umarım incelememi beğenmişsinizdir iyi bir gun gecirmeniz dileğiyle, esen kalın.