Bu urunu tercih etmemin sebebi Dolby sertifikalı 7.1 cevresel ses sağlaması ve uygun fiyatlı olmasıydı. Bircok olumlu yorumu gordukten sonra da almaya karar verdim. 219 TL'ye n11'den aldım.
Teknik ozellikleri:
Asgari frekans: 20Hz
Azami frekans: 20000Hz
Azami frekanslı mikrofon: 10000Hz
Empedans: 32Ohms
Ses basıncı duzeyi: 110dB/mW
Surucu birimi boyutu: 40mm
Mikrofon duyarlılığı: -45dBV/Pa
Ağırlık: 200g
3.5mm erkek soketi bulunur.
Dolby Digital'i destekler.
4 saat PUBG oynadım ve sevdiğim muzikleri dinledim. Sungerler suni deri ile kaplanmış olsa bile kulaklık 200g olduğu icin hic ağrı, terleme yapmadı. Sungerleri kumaş kaplamalı olan modeli de var fakat ses yalıtımından vazgecmemenizi oneririm.
Arka kısmını merak edenler olacaktır. Kulaklığın tasarımını cok beğendim.

Kulaklığın mikrofon dahil neredeyse her parcası cıkarılıp takılabiliyor. Ayrıca mikrofonu eğilip bukulebiliyor. Esneyen kafa bandına sahip. Kaliteli malzemeye sahip olduğunu da belirtmeliyim.
Kablonun uzunluğu 2 metre. USB arabirimine sahip. 7.1 destekli ses kartı mevcut.
Burada kendi kafamıza gore ozelleştirebileceğimiz 3 tane seviye var.
Kutu icerisinden ESL etiketi de cıktı. Hemen kasama yapıştırdım. Mikrofonu ayrıntılı bir şekilde test etme fırsatım olmadı fakat arkadaşlarım sesimin guzel ve net geldiğini soylediler.
Ozet gececek olursak kulaklığı cok beğendim. Acıkcası kullandığım en iyi kulaklık. Ses kalitesi mukemmel. Plantronics'in 500 serisine ozel programı ile de bas ayarlarını değiştirebiliyoruz.
Şu ana kadar hep olumlu yazdığımı fark ettim.
Eksileri:
*Kablo biraz ince ama sağlam.
*Yuksek ses alabilmek icin 7.1 acmamız gerekebiliyor.
Bu kulaklığı bana oneren @ugurBR adlı uyeye cok teşekkur ederim.
Dosya Ekleri

515HD.jpg 979,8 KB · Goruntuleme: 889
515HD2.jpg 978,9 KB · Goruntuleme: 894
515HD3.jpg 986,2 KB · Goruntuleme: 849