Oncelikle merhaba arkadaşlar. Bugun sizlere hediye gelen, istediğim, almak istediğim kasanın incelemesini sunacağım. Biliyorsunuz imzam da Dark N10 (Alınacak) ibaresi vardı. Ve ben bu kasaya tasarımı olsun, LED ışıklı fanları olsun, dikkatimi cektiği, sıcak baktığım bir kasaydı. Almak icin konu actığımda @recaizade Mahmut Efendi (İnanc) isimli arkadaşım sağ olsun bana bu kasayı hediye etti. Kendisine de gelen bir hediye kasa sayesinde ben bu kasaya sahip oldum.
Arkadaşıma tekrardan kasa icin teşekkurlerimi sunarım.

Şimdi oncelikle inceleme konusunda pek bir bilgim olmadığı icin fazla bir şey soyleyemeyeceğim. Fotoğraflar ve bir kac kendi yorumumu katıp konuyu kapatacağım. İlk olarak bu kasayı kesinlikle oneririm.
F/P urunu olmakla birlikte fanları cok sessiz calışıyor ve gercekten soğuttuğunu anlıyorsunuz. Elinizi fanların uzerine tuttuğunuzda elinizi uşutuyor Fan filtreleri gercekten cok işe yarıyor. Bu filtrelerin yıkanması ayrı bir guzellik katıyor. Kasanın acma, reset, usb gibi donanımları kasanın ust kısmında gercekten şık durmuş. Disk kullanım ışığı da kasanın uzerinde. Kasanın uzerinde ki 2 fan, on tarafında ki 2 fan ve arkada 1 fan ile kasa ışıl ışıl. Goz alıcı bir guzelliğe sahip. Onun dışında sol tarafında bulunan cam panelin mavi ışıklarla birlikte kasanın donanımlarını gostermesi gercekten cok hoş. Kasanın kablolama kısmının ayrı bir bolmede olması ve cam panelden baktığımız zaman kabloların gozukmeme olayı, gercekten kasanın icinin tertemiz bir goruntu olmasını sağlıyor. Onun dışında kasa biraz tahminimden buyuk cıktı. PSU kablom yetişmediği icin montajlama yaparken uzatma taktırmak zorunda kaldım. PSU'nun yerinin de kendine ait olması ayrıca bir +'dır. Şimdilik olumsuz yonlerini goremedim ve uzun bir sure gormem inşAllah. Ayrıca karanlıkta gozunuzu alacak, dikkatinizi dağıtacak bir şekilde ledler yanmıyor. Gayet guzel. Fotoğraflara gecelim. Evde cektiğim icin biraz kalitesiz olabilir... Şimdiden kusura bakmayın
Sormak istediğiniz bir şeyler varsa buyurun.

Dosya Ekleri 22.jpg 703 KB · Goruntuleme: 352

44.jpg 516,1 KB · Goruntuleme: 276

66.jpg 616,5 KB · Goruntuleme: 254

88.jpg 656,7 KB · Goruntuleme: 250

11.jpg 576,8 KB · Goruntuleme: 243

33.jpg 788,1 KB · Goruntuleme: 242

55.jpg 767,3 KB · Goruntuleme: 346

77.jpg 693,8 KB · Goruntuleme: 227

100.jpg 404,7 KB · Goruntuleme: 226