Oncelikle merhaba. Şimdi sizlerle birlikte Logitech G300s oyuncu faresini inceleyeceğiz.

Tasarım

G300s, Logitech G300'un yenilenmiş versiyonu. Eski versiyondaki gri ust yuzey ve Logitech logosu yerini siyah yuzey ve G logosuna bırakmış. Yan yuzeyler siyah kaucuktan iken eski versiyondaki kırmızı taban yerini mavi tabana bırakmış. Bu tasarımın kucuk ellere gore olduğunu da soylemeliyim.

Aydınlatma

Farenin sağ ve solunda kaucuk yuzeyin uzerinde 7+1 renkli aydınlatma bulunmakta. Kendi yazılımından bu ışıkları sadece sabit yakabiliyoruz ancak oyunlara ve diğer G urunlerimize gore renk değiştirebiliyor fare.

Fonksiyonlar ve Yazılım

2400DPI olan faremizin programlanabilen 6 Makro tuşu bulunuyor ve bu tuşlar cok geniş bir yelpazede programlanabiliyor. Aynı zamanda yazılım guncelleme de alıyor ve kullanımı biraz karmaşık olsa da rahat.

Kullanım ve Hissiyat

Fare, kucuk ellere hitap ediyor ve kullanımı rahat, ayrıca hafif bir fare. Kullanırken yorulmuyorsunuz.

Kullanıcı Değerlendirmesi

G300s'i kullandığım sure boyunca memmun kaldım. Ancak şu anda tavsiye etmiyorum zira hem fiyatı 2 kat arttı hem de rakipleri guclu ve G300 artık cok eskidi. Benim size tavsiyem G102, Rival100 ya da Harpoon RGB olurdu. İncelemeyi okuduğunuz icin teşekkur ederim.