Arkadaşlar oncelikle merhaba. Sırf bu konuyu acabilmek adına uyelik oluşturdum ve sizleri bilgilendirmek istedim. CS-Go ve Pubg oyuncusuyum bunun icinde ses kasabilmek adına ilanda belirtmiş olduğum Arctis 7 (2019 edition) serisi kulaklığı TeknoSa adlı mağazadan 1099 TL vererek 19.01.2019 tarihinde satın aldım. Alana kadar yaptığım genel araştırmalar sonrası kulaklığın 2019 yılının en iyi Oyuncu Kulaklığı ilan edildiğini ve aynı zamanda bircok inceleme yapan arkadaşın fazlasıyla tavsiye ettiğini gordum.
Uzatmadan devamını okumayacak kullanıcılar icin yorumum uzak durun almayın guzel kardeşim.
Daha once kac paraya aldığımı hatırlamadığım ancak uzun zamandır kullandığım Rampage Sn-R5 modeli vardı ve işin kısası değişiklik istedim almışken de kablosuz olsun dedim. Aldığım gunden beri lanet olası kulaklığın ses ayarlarını yapmaya calışıyorum ancak başarılı olamadım. Kendi Engine 3 programı kullanımı basit gozukmekle birlikte hicbir işe yaramadığını duşunuyorum. 7.1 surround sound rezalet yada ben beceremiyorum ayarlamayı yada kulaklığım bozuk. Mikrofon muazzam kaliteli, kulaklık cok rahat ağrı sızı yapmıyor ve şarjı cok iyi 2 gunde 1 şarj ediyorum az kullanmıyorum akşam saat 20-22 sularında oturup bilgisayar başına sabah 7-8 sularında bilgisayarı terk ediyorum (8-10 saat kullanım ile sabit) .
Ancak ses konusuna tekrar gelirsek rezalet. Peace ve Equalizer Apo programı ile cok iyi muzik sesi tonları yakaladım. İyi ama ne gerek var kardeşim ayrıca 2 program yukleyip bu kadar uğraşmaya kendi programı niye yetersiz bu konuda? ( oyun sesleri hala cok kotu sadece muzikte iyi ses aldım ) Adamlar oyuncu kulaklığı yapmışlar Engine Ayarlarında Game modu var herhangi bir ayar yuklu değil şaka gibi. Oynanan oyunlar genel hatları ile belli mi? Belli. Kulaklığın alınış amacı belli mi? O da belli. Yukle guzel kardeşim ayarlarını oyunlara gore Pubg Cs-go, Battlefield gibi değiştirmek isteyen kendine gore daha iyi ayarları yapabilen yapsın.
7.1 surround sound konusuna tekrar girecek olursak ayak sesi duyuluyor eski kulaklığıma gore cok cok iyi evet fakat bir yanlış var ortada adam soldan yaklaştığında ne kadar yakın olduğunu idrak edemiyorsun. Sadece ayak sesi var gerisi yok.
Daha once kullandığım kulaklığı yazmıştım. Bundan farklı bir kulaklıkta kullanmadım yani bu konuları anladığımı iddia etmiyorum fakat benzeri urunlerde mi bu kadar kotu? Yani benim mi beklentilerim cok yuksekti de bu kadar beğenmedim bu kulaklığı yada diğer marka model urunler bundan da mı kotu de millet bu kadar video cekip '' Kullandık denedik, efsanevi guzel cok cok mukemmel cok iyi ses kasarsınız '' şu bu diyorlar? Sesin rezalet olduğuna dikkat ceken sadece 2 yorum buldum Turkce olarak. Yabancı forumlarda daha cok yoruma denk geldim tabi her şey icin cok gecti cunku kulaklığı satın aldıktan sonra buldum. İade etmek icin bugun TeknoSa'yı aradığımda ise hijyen acısından mumkun olmadığı icin iade yapamayacağımı oğrendim. Tekrar işin kısa ve ozu TAVSİYE ETMİYORUM. Almayın pişman olursunuz.
Not: İlk konum olduğu icin genel olarak bir hata varsa şimdiden kusura bakmayın.
SteelSeries Arctis 7 ( 2019 Edition )
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- SteelSeries Arctis 7 ( 2019 Edition )