Ergonomi: Bir kac urun kullandıktan sonra adeta bu konu uzerinde yoğunlaştım cunku uzun sure kullanımlarda en can sıkıcı nokta bu. Gercekten cok hafif ve rahat bir kulaklık, 3 saat boyunca aralıksız takma suremde hic ağrı sızı veya terleme yaşamadım. Pedler yumuşak dolayısıyla baskı yaratmıyor ve bence boyları harika yapılmış.
Tasarım ve Malzeme Kalitesi: Tasarım biraz kaba duruyor buyuk yani ancak boyutlar ergonomiye eksi yaratmıyor, plastik bir yapısı olduğu icin ilk bakışta kalitesiz gibi duruyor ancak plastikler sertleştirilmiş plastik olduğu icin elleyince o durum ortadan kalkıyor. Kulaklığın yan tarafındaki ve mikrofon uzerinde ki ledler gayet hoş duruyor ozellikle tek renk kırmızı olması beni cezbetti her yer zaten RGB oldu tek renge hasret kaldık
Tasarım konusunda da mikrofonun yukarı aşağı daire şeklinde hareket ediyor olması guzel.
Kontrol Paneli: Buyuk bir kontrolcusu var uzerinde titreşim acıp kapatma, mikrofon acıp kapatma ve ses acıp kapatmak icin bir tekerlek bulunuyor tekerleğin sonsuz olmasını tercih ederdim ama bu şekilde de gayet kullanılabilir.
Ses ve 7.1 Kalitesi: Muzik, dizi ve film icin harika bir secim olduğunu soyleyemem daha cok oyun icin yapılan bir kulaklık ancak muziklerde yuksek bass seviyesi ve titreşim icine cekiyor insanı, yazılımı uzerinden yapılan modlarda da bu eylemler icin secenekler bulunuyor.
Yazılım: Acıkcası yazılım kotu, gerek kurulum aşaması gerek kontrol etmesi bir hayli guc 7.1 acmak ve XTR modunu devreye sokmak icin kullanıyorum sadece, kullanışlı değil. Ayrıca bazı modlarda sesi kanalizasyon efekti ile vermesi aşırı sinir bozucu ama aktif kullanacağınızı hic duşunmuyorum.
Kablo: Orgu kablo ve kasası yanında olan arkadaşlar icin tam ideal boyutta, ben klavyeme bağladığım icin rahatım. Ancak USB uzatma kablosu ile denediğimde herhangi bir performans kaybı yaşamadım.
Kulaklığı takas yontemiyle aldığım icin aldığım fiyat hakkında bir bilgi veremiyorum genelde 120-170 lira arası bulunabiliyor ve bence bu paranın hakkını tamamıyla verecek hatta cok ustune cıkacağını duşunuyorum.
Aşağıya urun fotoğrafları ve yazılım programlarını atıyor, yorumlarınızı bekliyorum.
Dosya Ekleri