1 adet sade, 1 adet kakaolu hazır pastaban (Uno)
* 500 ml sıvı krema (tikveşli)
* 400 gr kuvertur cikolata ( 100 gr sutlu + 300 gr %70 kakao iceren kullandım)
* 3 paket koska antep fıstıklı krokan (Dia'dan bulup aldım, ilac gibi geldi)
* 1 su bardağı damla cikolata
* kekleri ıslatmak icin meyve suyu veya sut veya kestane şekeri şurubu ya da kendinizin hazırlayabileceği şurup veya rom ( ne isterseniz)
* suslemek icin yılbaşı kurabiyeleri
* ganaş cikolata
* 2000 kusur yazısı icin şeker hamuru
* hazır pasta susleri

Pandispanyalarımız hazır olduğu icin oncelikle kremamızı hazırlayalım. Kuvertur cikolatalarımızı benmaride eritelim. Erimiş cikolataları kremanın icerisine dokup, iyice katılaşıncaya kadar cırpalım. Ve 10 dakika buzdolabında bekletelim.

Pastabanlarımızı ambalajlarından cıkartalım. Pasta standımızın altına bir tane pasta altlığı yerleştirelim ve ilk pandispanyamızı yerleştirelim. Ben pastayı kestikleri zaman iki renkli bir dilim ile karşılaşmalarını istedim. Bu yuzden bir katına kakaolu bir katına sade pandispanya yerleştirdim.

İlk katımızı ıslatalım. (fırca ile) Uzerine kremamızdan surelim. Arasına krokanımızı kucuk kucuk parcalayıp serpiştirelim ve damla cikolatalarımızıda aralarına serpiştirelim. Tum katlar bitene kadar aynı işlemleri tekrarlayalım. Kalan kremamızı pastamızın cevresine spatulamız ile duzgunce sıvayalım. Benimki bugun biraz bozuk oldu, dengem şaşmış durumdaydı

Cikolata ganaşımızı bıcakla uzerinden surterek kucuk kucuk parcalar cıkaratalım. Bunları pastamızın en altına yapıştıralım. Pastamızın yanlarına yılbaşı kurabiyelerimizden yapıştıralım. Cikolata ganaştan bir miktar daha kesip pastanın ust cevresinide yapıştıralım. İnce bir kurdele ile kurabiyelerin cevresini bağlayalım. Hem goruntu daha sevimli oluyor hem de kurabiyelerin iyice yapışıp duşmemelerini sağlıyor.