Merhabalar sizlere birkac ay once aldığım MSI markasının Rx480 8G modelini incelemek istiyorum.
Bu urunu MediaMarkt' tan aldım ve cok memnun kaldığımı sizlere belirtmek istiyorum.

Oncelikle Rx480'in performansını hepimiz biliyoruz GTA 5, Rainbow Six Siege, NFS 2016, The Crew, Ghost Recon, CS:GO ve Just Cause 3 gibi bircok oyunda test etme şansı buldum ve coğu oyunda da Ultra grafik ayarlarında 60 FPS ustu performans aldım.

MSI'ın TwinFrozr VI ile cok iyi bir iş cıkardığını soyleyebiliriz. Urunu ilk aldığımda tereddutte kalmıştım, cunku diğer Rx480 modellerinde 3 fanlı Modeller varken neden 2 fanlı modeli tercih edeyim diye duşunmuştum.

Ama kullandığımda soğutma ve sessizlik anlamında cok iyi performanslar elde ettim. Bilgisayarı kullanırken kasadan hic ses cıkmaması beni cok tatmin etti doğrusu.

Ve tasarım anlamında cok beğendiğim bir model olduğunu soyleyebilirim. MSI yazısındaki ve ejderhadaki RGB aydınlatma da cok hoş olmuş ama ekran kartının diğer bolumlerindeki ledlerin RGB olmaması beni biraz uzdu acıkcası. yine de kasanın icinde hoş duran bir tasarımı var bence.

Son olarak VR Ready olması ve AMD Freesync'i desteklemesi de iyi ozelliklerinden bazıları.

Urunun kotu yanları ise MSI Gaming APP icerisinde OC moda alınca benim bilgisayarımda piksel kaymaları, goruntu bozulmaları ve yırtılmaları oldu. Bu olay genel bir sorun ise duzeltilmesini umit edelim.

Donanım anlamında sıkıntısı bulunmayan urunun yazılım anlamında da biraz gelişmesi gerekli.

Genel inceleme yazısının burada sonuna geldik. Bu ilk inceleme yazımı okuduğunuz icin teşekkurler.