Urun klasik olarak 9 gunde elime ulaştı. Dunden beri kullanıyorum.
Kulak padi orijinalinden biraz daha buyuk ama derinlemesine bakıldığında cok daha derin, kulağı tamamen icine alıyor. Konfor olarak kesinlikle daha iyi olduğunu soyleyebilirim. Takarken biraz zorlandım ama en fazla 20 dakikamı almıştır.
150 TL gibi bir ucrete denk geliyor, değer mi diye sorarsanız bence değmez. Kulak padlerim o hale gelmiş olmasa almazdım, tabii ki daha konforlu ama 150 TL'lik bir fark da yok. Zaten kulaklığı 250 TL'ye almıştım.

Ses yalıtımı değiştiği icin doğal olarak kulaklığın ses karakteri de biraz değişti diyebilirim. Basslar kesinlikle daha vurgulu iken tizler biraz daha zayıf tabi bu dediğim cok az derecede fakat yine de farkedebiliyorsunuz.
Urunun artıları:
Kulaklığımdaki stok padlerden cok daha konforlu. Ses yalıtımı stok pad'e gore daha iyi.
Urunun eksileri:
Yuksek fiyatı Takma zorluğu ( Takarken kafayı yiyebilirsiniz, kendinize gore bir taktik bulduktan sonra kolaylaşıyor ) Ses karakterini değiştirmesi ( Bazı kişiler bu durumdan rahatsız olabilir ) Kulağınızı tamamen kapladığı icin kulaklarınız biraz ısınıyor, belirli periyotlarla cıkarmanız gerekebilir. 2-3 saat kullanımdan sonra ısı beni rahatsız etmeye başladı. 2-3 saatte bir 1-2 dakikalığına cıkarıyorum.