Oncelikle herkese iyi akşamlar. Urunu almak isteyip aklında soru işareti olanların sorularını gidermek icin deneyimlerimi paylaşmak istedim.

Garanti
İlk aldığım urunde Coilwhine sorunu vardı. Biraz gec farkettiğim icin iade edemedim garantiye gondermek durumda kaldım. Garantide 2 hafta kadar bekledi ama sorunu yok diyerek geri gonderildi. Ben de şikayetvar uzerinden şikayet oluşturdum 4 saat icerisinde geri donuş sağladılar ve guc kaynağını tekrar gondermemi soylediler. Guc kaynağını gonderdim yine yaklaşık 2 hafta kadar garantide bekledi. Bu sefer de urunun 500watt modelini gonderdiler. Firmayı arayıp durumu ilettim hemen ertesi gun 700watt olarak urun gonderildi, şu an kullanmaktayım. İşin ozu Firmanın iletişi iyi ama işleyişinde bir takım sıkıntılar var. Urunu aldığımdan bu yana garantide kaldığı sure bende kaldığı sureden fazla.

Performans
Performans olarak fiyatına gore mukemmel bir urun diyebilirim. Bu fiyat bandında 85+ 700watt başka bir urun bulmak imkansız.

Eksi yonleri
1. Cok rahatsız edici bir sesi var. Muzik dinlemeden internet'te sorf yapmak imkansız. Keşke daha duşuk watt'lı ya da daha fazla butce oluşturup sessiz bir model alsaydım diyorum. Bu konuyu yazarken bile sesten bir cok kez dikkatim dağıldı.

2. Bu durum fiyatı duşuk olduğundan anlaşılır karşılanabilir ama ben yine de değinmek istiyorum. Urun moduler olmadığından kablolarının goruntusu kotu ve cok dağınık.

4 puanı direk sesinden dolayı kırdım diyebilirim. Tavsiye ettiğim kesim duşuk butceli, fiyat performans odaklı sistem toplayanlar icin iyi bir secenek. Guzel bir sistem toplayıp PSU olarak bu urunu secmek hic de mantıklı değil biraz daha fazla verip sessiz bir urun almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Dosya Ekleri FSP700-60AHBC_eye_view.jpg 112,3 KB · Goruntuleme: 67