Yaklaşık 2 ay once 2. el olarak aldığım EC2-A incelemesi yapacağım.

Oncelikle fare bize neler sunuyor bunlara bir goz atalım.
Avago Optik Sensor 310 Sensor Teknolojisi 3200 DPI Claw Grip, Palm Grip tutuşlarına uygunluk Kutusuyla başlayalım, icinden kullanım kılavuzu, yedek skates. Şunu burada ekleyeyim farenizin DPI ve algılama hızını kılavuzdan yardım alarak yapmanızda fayda var.

Faremiz 93gr ağırlığa sahip, ağır bir mouse değil.

Sol tarafta 2 tane makro tuşumuz bulunuyor, bunlar tarayıcıda ileri-geri gorevi goruyor basması zor değil.

Farenin sağ tasrafında herhangibi bir şey bulunmuyor, yapısı gereği biraz el terleyince sağ tarafında lekeler kaldığını soylemeliyim. Bunuda silerek rahatlıkta cıkartabiliyorsunuz.

Farenin alt kısmında bir tane buton yer alıyor bunla DPI değiştirebiliyorsunuz. Onun haricinde skatesler buyuk olması farenin kayganlığını arttırıyor.

Fena olmayan bir kablo uzunluğa sahip 2m.

Farenin buyukluğunu gormeniz acısından bu fotoğrafı koyuyorum.

Artıları,
Ergonomik ve sade bir tasarım. Uzerinde gereksiz tuşların olmaması. Tak calıştır. Eksileri,
Dış yapısından dolayı cok konforlu değil ve leke bırakıyor. DPI ve bildirim hızı değiştirmek biraz uğraştırıyor, ne kadar biri tuşun altında olsa da bildirim hızı değişmesi icin USB cıkartılıp tuşlara basılıp tekrar takılıyor. Tıklama ve fare kaydırma centikleri ses olarak fazla. Sonuc,
Uzerinde gereksiz tuş sevmeyen, sade bir tasarım arayanlar icin ideal diyebilirim. Eğer konforlu ve terletmeyen bir fare arıyorsanız pek size gore olduğu soylenemez. Daha oncesinde Rival 300'den gectim konfor konusunda inanılmaz bir fark var onu soyleyeyim. Fakat fare kucuk biraz daha, fareyi daha kolay kontrol edebiliyorsunuz.
Sensor konusunda guncel farelerin biraz gerisinde kalabiliyor fakat bu tarz bir fare bulmak biraz zor maalesef. Kısmende olsa tercih edilebilir diye duşunuyorum.